Pretraži

„USUDI SE DA SANJAŠ“: Poznati američki influenser posvetio pesmu Novaku Đokoviću, pa zamolio sve da mu pomognu da ostvari SAN! (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/justus_reid

On neretko promoviše našu zemlju u svetu, a osim što je isprobao gotovo sve srpske specijalitete, učio jezik, obilazio sve znamenitosti kako bi što bolje predstavio svoju omiljenu zemlju publici širom sveta, sada je odlučio da još jednim gestom pokaže koliko voli našu zemlju.



Naime, Džastis je veliki fan našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića koji je juče pobedio Aleksandra Milera u prvom kolu US Opena. Pre meča, Rid je objavio pesmu za Noleta, a inspiraciju je pronašao u jednim Novakovom govoru u kom je rekao "Usudi se da sanjaš", pa je upravo tako i nazvao ovu pesmu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

 

Napuštam Balkan i idem kući u Ameriku. Zašto? Sve je počelo u Srbiji, kada sam čuo Novaka Đokovića koji je izgovorio tri reči koje su mi se urezale u pamćenje – "Dare to dream (because everything is possible)" ("Usudi se da sanjaš, jer sve je moguće"). Upoznao sam jednu od Novakovih najvećih obožavateljki, Džuli, i ona mi je pomogla da napišem pesmu za Novaka koju sam nazvao "Dare to dream". Novak igra US Open ove nedelje, a moj san je da otpevam pesmu za njega.  Kako ću uspeti? Pa, video je na Youtube-u, ako ga šerujete, možda će ga Novak videti – naveo je Džastis u snimku koji je podelio putem Instagrama.  
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

 

Još uvek nije poznato da li je ova pesma došla do našeg tenisera, ali jedno je sigurno – Džastis je još jednom uspeo da privuče veliku pažnju korisnika društvenih mreža i oduševi Srbiju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence