Pretraži

„UPAO SAM U APSOLUTNO LUDILO“: Baka Prase uputio jasnu poruku svima, pa otkrio fanovima šta im sve sprema (FOTO)

Influence
1
baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već godinama važi za najpopularnijeg jutjubera na balkanskoj sceni, te na ovoj platformi broji nekoliko miliona pratilaca.

Njegova armija fanova važi za jednu od najvatrenijih, a poznato je da su ostali uz Baku dok je prolazio kroz razne probleme i osude od strane javnosti.

Iako je neko vreme u toku prošle godine napravio pauzu od društvenih mreža, on se nakon toga vratio jači nego ikada. Upustio se u brojne poslovne poduhvate, ne prestaje da iznenađuje fanove svojim sadržajem, poklonima i nagrada koje im deli i drži lajvove već mesecima bez prestanka.

Ipak, ono što mnogima nedostaje jeste njegov originalan sadržaj na Jutjubu u vidu klipova i vlogova. Baka se sada na svom Instagramu zahvalio svojim vernim pratiocima koji su uz njega sve ove godine i najavio brojna nova dešavanja u njegovoj karijeri.

„Upao sam u neko apsolutno ludilo…San…San u kome sve ja kontrolišem…Ali to nije san, to je stvaran život. Hvala… Nakon svih ovih godina, i dalje smo #1. Posle svega, niste odustali od mene. Hvala… Snimam lajvove 8 meseci bez skoro godinu dana pauze, ali sam zbog toga zapostavio dosta vas koji čekate klipove na glavnom kanalu, ali vi ste i dalje tu, čekate, i sada kada ste dočekali, ponovo ste se postarali da budemo #1. Hvala… Vreme je da vam se odužim za sve. Već sam počeo, ali tek ćete imati prilike da vidite kako ću vam se zahvaliti. Koliko kola, novca, telefona i ostalih stvari ću vam pokloniti, samo jer ste uz mene. Promenili ste mi život, sada već za milion stepeni i za to hoću da vam kažem HVALA“, napisao je on.

baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence