Pretraži

UKI Q IMA NOVOG DEČKA? Evo zašto su fanovi ubeđeni da je u vezi sa crnogorskim jutjuberom Luxom

Influence
0
Screenshot: Youtube/Lux27

Tiktokerka se trenutno nalazi na jednom hrvatskom letovalištu, gde joj, sudeći prema njenim objavama, društvo pravi crnogorski influenser, gejmer i vloger Luka Bojović Lux, za kojeg mnogi veruju da je Unin novi dečko.



Te sumnje javile su se nakon što su oni na svojim društvenim mrežama obljavljivali zajedničke snimke na kojima su veoma prisni, a spekulacije su se dodatno podgrejale kada je potencijalni par postavio zajedničku sliku na kojoj su zagrljeni.

  • Letnja priča… – napisala je Uki uz pomenutu fotografiju.

Screenshot: Instgaram/uki_q

Screenshot: Instgaram/uki_q

Fanovi su odmah priznali kako bi voleli da se njihove sumnje ostvare, jer smatraju da su Luka i Una lep par, što su im i pisali ispod objave na Instagramu.

  • Konačno slika sa Lukom. Ovo smo čekali. Prelepi ste. Najlađi ste par. Veoma dugačka letnja priča – samo su neki od komentara iz kojih se naslućuje da među njima postoji nešto više.

Kako su dobili pregršt pitanja obožavaoca da li su zaista u vezi, jutjuber i tiktokerka rešili su da snime zajednički video u kojem su vešto izbegavali da odgovore na to pitanje.

–  Upoznali smo se u Egiptu, kada smo oboje bili na tom putovanju pre mesec dana. Lux je rekao da je škorpija u horoskopu i tad sam ga zgotivila. Snimali smo i lajv na Tiktoku – započela je Kablarova koja je u trenutku odgovaranja bila u bazenu zajedno sa Crnogorcem, koji je inače publici poznat još iz 2019. godine kada je snimio pesmu sa Panterom "Neće ona niđe" koji je ubrzo postao pravi hit.

Screenshot: Youtube/Lux27

Screenshot: Youtube/Lux27

 

  • Na pitanje da li smo u vezi i da li smo se poljubili u usta, evo gledaj – poručio je Bojović koji se približio Uni i umalo je poljubio, a kada su svi pomislili da će se to pred kamerama i desiti oboje su se odmakli i tako razočarali pratioce.

Takođe, ono što je svima zapalo za oko je da je Una, kada je Luka odgovarao na pitanje da li ima devojku i rekao da nema, tiktoerka mu je prišla i poljubila ga u čelo.

Zbog svih ovih znakova fanovi misle da su njih dvoje zajedno, ali da vezu kriju te da se za sada predstavljaju samo kao prijatelji.

Da li je o zaista tako, ostaje da se vidi.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence