Pretraži

UHVAĆENI U ZANOSU: Osvanuo snimak poljupca Uki Q i Luke Bojovića! (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/ uki_q

Iako su u početku pokušavali da sakriju vezu, u tome nisu uspeli, a sada oni redovno sa fanovima na društvenim mrežama dele zajedničke slike.



Jedna od njih privukla je posebnu pažnju, a u pitanju je ona sa letovanja u Crnoj Gori, na kojoj su oboje pozirali u kupaćim kostimima. Upravo ta fotografija nalazi se na lock screen-u njihovih telefona, što je iznenadilo njihove mnogobojne fanove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Međutim, iako smo do sada imali prilike da vidimo slike na kojima su Uki i Lux zagljeni ili se drže za ruke, sada je isplivao snimak na kojem se vidi kako se mladi par ljubi, i to u masi ljudi, što samo dodatno govori koliko su zaljubljeni i srećni zajedno.

Snimak je osvanuo na Tiktoku, a kako se vidi, njih dvoje bili su na jednom nastupu kada ih je fan uočio i snimio njihov poljubac.

Reakcije korisnika ove mreže su i više nego pozitivne, te svi s nestrpljenjem čekaju trenutak kada će Una i Luka ozvaničiti vezu. 

  • Jesu se oni to poljubili? Pa neka ih, lep su par. Najslađi – samo su neki od komentara ispod objave koju možete pogledati ispod:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence