Pretraži

U 2022. SU STEKLI OGROMNU POPULARNOST: Ko se našao na našoj listi napopularnijih domaćih influensera?

Influence
0
Photo: IDJ

Neki od njih u 2022. godini stekli su ogromnu popularnost i pridružili se onima koji titulu najpopularnijih u ovoj oblasti ponosno nose već godinama. 



Prvi na listi najpopularnijih influensera na sceni je Baka Prase, koji je od samog pojavljivanja stekao veliki broj fanova i postao miljenik publike, a status najintrigantnijeg influensera zadržao je do danas. 

Screenshot: Youtube/ bakaprase

Screenshot: Youtube/ bakaprase

 


U 2022. godini veliku pažnju privukao je WajWai. Armiju fanova prikupio je kada je počeo da snima na TikToku, a kasnije se oprobao i u muzičkoj karijeri koja mu ide i više nego dobro. Međutim, ove godine stekao je veliku popularnost kada se pojavio u ulozi voditelja u spektakularnoj prvoj sezoni muzičkog takmičenja IDJ Show.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 


Još jedan od influensera koji su se istakli tokom ove godine je Lazar Filipović, koji je svoju karijeru, baš kao i WajWai, započeo na TikToku gde je svakodnevno snimao videe za negu kože, pa je samim tim prvukao veliku pažnju ženskog dela publike. Kasnije je sa svojim pratiocima počeo da deli zanimljivosti iz svog privatnog života, ali i korisne savete zbog kojih je postao jedan od najpopularnijih influensera. 

Screenshot: Instagram/lazarfilipovicc

Screenshot: Instagram/lazarfilipovicc

 

Ko se još našao na našoj listi najpopularnijih domaćih influensera u 2022, pogledajte u emisiji IDJTUBE NEWS: 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence