Pretraži

„Tako sam srećna što nas je život spojio“: Tamara Kalinić se emotivnim rečima obratila Filipu, a za to je imala poseban povod

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Popularna influenserka Tamra Kalinić emotivnom porukom je svom vereniku Filipu Testu čestitala važan dan, a čestitke fanova ne prestaju da se nižu.

Tamara danas važi za jednu od naših najpoznatijih influenserki. Svojim trudom, ali i ljubavlju ka modi uspela je da se probije na stranoj sceni. Ona je čest i rado viđen gost na svim većim modnim događajima u svetskim metropolama, a pored toga ostvarila je saradnju sa nekim od najvećih svetskih brendova zbog čega se njena zarada procenjuje na nekoliko miliona.

Upravo u svetu mode u koji je Tamara ušla ona je pronašla i ljubav svog života. Naime, još od 2020. godine ona uživa u ljubavnoj bajci sa svojim verenikom, Filipom Testom, koji je takođe poznato ime u svetu mode, i to kao menadžer velikih modnih brendova kao što su „Off-white“ i „Balmain“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Njih dvoje i njihova ljubavna priča oduševljavaju fanove širom sveta koji prate svaki njihov korak, a sada je Tamara sa preko 1,8 miliona ljudi koji je prate na Instagramu podelila bitan trenutak, pa uputila posebnu poruku svom vereniku.

Naime, Filipu je danas rođendan, a influenserka je na svom profilu objavila niz njihovih fotografija i snimaka, a u opisu je napisala:

„Srećan rođendan mojoj srodnoj duši“, istakla je ona pa dodala:

„Tako sam srećna da nas je život spojio. Odabrati životnog partnera je tako velika životna odluka, i jedna oko koje se nikada nisam osećala sigurnije. Volim te sada i zauvek“, istakla je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ova njena objava oduševila je njene pratioce, koji ne prestaju sa čestitkama.

Podsetimo se, Tamara i Filipo već su počeli sa planiranjem venčanja, a ona je nedavno na svom profilu oduševila mnogobrojne devojke kada je objavila snimaka na kom je birala venčanicu za poseban dan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence