Pretraži

Svi trenuci kada su fanovi otkrili da su Baka i Anja u vezi (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/bakaprase

Baka Prase već neko vreme svoje pratioce intrigira jer mu se s vremena na vreme u klipovima pojavljuje ženska osoba, čiji identitet on ne želi da otkrije.

Jedan od prvih klipova u kojima mu se devojka pojavila, jeste upravo onaj gde je Bogdan komentarisao raskid Breskvice i Voyage-a.

Ona je bila okrenuta leđima u klipu, kada su njih dvoje komentarisali pomenuti raskid. 



Bogdan je ponovo zaintrigirao maštu fanova najnovijim Instagram storijem, gde je objavio fotografiju sa večere, gde se vide ženska ruka, sivi duks i "nude" nokti, a upravo ovakav stil je i na poslednjoj fotki popularne influenserke Anje Blagojević, poznatijom pod pseudonimom "Anjablaa". 

Ispod njene najnovije fotke su se našli i komentari fanova koji su povezali njen stajling sa Bakinom fotografijom, međutim oni ni tada nisu želila da potvrde ove spekulacije.

Nakon toga pojavio se klip u kojem se on sa devojkom slikao za njegovu novu kolekciju Brenda Šaim se. S obzirom na to da nije želeo da devojku prikaže transparentno, ona je sve vreme nosila fantomku na glavi ,međutim fanovima to nije smetalo da shvate ko je u pitanju. 

Ono što je posebno zanimljivo, jeste činjenica da joj je je Bogdan promenio glas na klipu. 
Mnogi smatraju da je to urađeno zbog toga što Anja nije odavde i jer priča jekavicom, a kada bi se čuo njen glas stvari bi postale potpuno jasne i par više ne bi mogao da se krije i da poriče da su u emotivnom odnosu. 

Iako je dugo krio svoju lepšu polovinu, a najviše se spekulisalo da je u pitanju Anja, on je rešio da konačno ozvaniči njihovu vezu.

Baka je odlučio da za godišnjicu njihovog viđanja napravi klip u kojem će sve da prizna javnosti, ali i da se ujedno zahvali njoj što je bila uz njega u najtežim trenucima. 

S obzirom na to da je prošle godine prošao kroz medijski linč zbog afere "maloletnice", Anja je sve vreme bila uz njega i dokazala mu svoju vernost i podršku. 

Novo izdanje emisije IDJTube News možete pogledati u videu ispod teksta.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence