Pretraži

Svetska zvezda obožava Tamaru Kalinić: Jedan snimak otkrio sve, poznata pevačica oduševljena našom influenserkom (FOTO)

Influence
0
Foto: Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia

Naša influenserka Tamara Kalinić zablistala je na još jednom prestižnom modnom događaju, a posebnu pažnju je privukao njen odnos sa svetskom zvezdom.

Tamara Kalinić već godinama osvaja svetsku scenu kao influenserka, te je tokom svoje dugogodišnje karijere zabeležila saradnje sa najvećim svetskim brendovima i rado je viđen gost na prestižnim događajima širom sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tako je bilo i sada, te se influenserka našla na spisku za veliki događaj časopisa „Vogue“ u Parizu. Gošća na ovom prestižnom defileu je bila i Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, a dve Srpkinje su zajedničkom fotografijom privukle veliku pažnju i izazvale brojne pozitivne reakcije.

Tamara je na svom Instagramu podelila brojne snimke sa događaja, a jedan klip je privukao posebnu pažnju njenih fanova.

Naime, influenserka je snimala pevačicu i glumicu Sabrinu Karpenter, koja u poslednjih nekoliko meseci hara muzičkim top listama zbog čega joj predviđaju blistavu muzičku karijeru, a tokom njene šetnje na reviji, pevačica se okrenula i uputila poljubac Tamara naizgled oduševljena što je vidi.

Foto: Instagram printscreen/tamara

Poznato je da se influenserka tokom godina našla u društvu poznatih ličnosti iz svetskog džet-seta, te reakcija poznate pevačice nije bila veliko iznenađenje za njene fanove, ali je izazvala brojne komentare.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence