Pretraži

Sve glasnije tvrdnje da je došlo do raskida: Nakon preseljenja Anja Bla se odlučila na drastičan korak (FOTO)

Influence
1
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Nakon što se po svemu sudeći preselila u drugi stan, Anja Bla se odlučila na još jedan drastičan korak kada je u pitanju njen odnos sa Bakom Prasetom.

Već neko vreme, Anja i Baka su se povukli sa društvenih mreža, a popularni jutjuber se oglasio samo jednom prilikom i istakao da je u određenim finansijskim problemima, što je zabrinulo njihove fanove.

Međutim, popularna influenserka se juče vratila na Instagram i TikTok i otkrila da prolazi kroz težak period, ali i da će biti aktivnijana svojim nalozima. Ono što nije promaklo njenih vernim fanovima jeste okruženje u kom se Anja našla, a očigledno je da to nije zajednički stan u kom ona i Baka žive.

Ovo je pokrenulo brojne spekulacija o odnosu jednog od najpopularnijih parova na influens sceni, te su se mnogi zapitali da li je došlo do raskida.

Sada je na površinu isplivao još jedan detalj, a to je da je Anja Bla otpratila jutjubera sa Instagrama, dok Baka i dalje prati nju.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Ipak, mlada influenserka još uvek nije obrisala zajedničke fotke sa raskida, tako da se sada polemiše da li je par zaista raskinuo ili je samo došlo do nesuglasica i svađe.

Ono što je zanimljivo jeste to da su i Bakini najbolji prijatelji Choda i Delić otpratili jutjubera sa mreža, te po svemu sudeći influenseru ceo njegov najbliži krug prijatelja nešto ozbiljno zamera.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence