Pretraži

Srpska influenserka ne prestaje da osvaja svetske modne piste: Marija Žeželj zvezda Armanijeve revije na Nedelji mode u Milanu (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Tiktok:smarijazezelj

Poznata influenserka, a sada i manekenka neretko je gost na raznim svetskim modnim događajima što je bio slučaj i ovog puta. Ona je zasijala na revijama u Milanu, a niko nije ostao ravnodušan na njeno pojavljivanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Svoju karijeru je počela davnih dana kao jutjuber na našim prostorima, a u to vreme se našla rame uz rame sa svojom dobrom prijateljicom Janom Dačović.

Marija je otišla korak dalje od influenserke karijere pa se upustila u manekenstvo. Ona ni danas ne zapostavloja svoje društvene mreže, ali joj je glavni posao moda.

Još jedna od stvari koja pokazuje da ona nije napustila skroz blogerski svet jeste to da je krenula sa snimanjem vlogova na engleskom jeziku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Žeželjeva na svom Jutjub kanalu prikazuje svoje rutine u šminkanju i spremanju, vlogovi sa raznih revija takođe ne izostaju, kao ni to kako izgleda priprema modela za reviju.

Poslednje zbog čega se Marija našla u centru pažnje jeste to što je bila jedna od glavnih zvezda Milano Fashion Weeka gde je prošetala pistom raznih poznatih brendova.

Emporio Armani

Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Marija je imala priliku da prošeta za brend Emporio Armani, a svojom gracioznošću je iznela kombinaciju kako dolikuje za ovaj brend.

Na sebi je nosila kaput crne boje sa plavo-roze detaljima, dok su pantalone bile maslinasto plave sa istim detaljima.

Sudeći po fotografijama tema njihove revije koja se odigrala u Milanu bila je povezana sa kosmosom, jer su se mogle videti motivi zvezda.

Genny

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Genny (@gennyofficial)

Crvena graciozna dugačka haljina je nešto što je Marija ponela na Gennyjevoj reviji u Milanu, a sudeći po komentarima na njenom Instagramu gde se može videti  fotografija očigledno je da su mnogi oduševljeni.

Luisa Pagnoli

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FashionTV (@fashiontv)

Za reviju ove dizajnerke Marija je ponela čak dve različite kombinacije u kojima je prošetala pistom.

Ovo nije prvi put da Marija ima ovu mogućnost, a jedan od njenih najvećih uspeha u modeling svetu je kako ona kaže fotografisanje za Rijanin brend šminke “Fenty“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence