Pretraži

U ovom izdanju je nikad nismo videli! Sofija Milošević otkrila pravu sliku svog života, pa pokazala šta se krije iza sjaja i glamura (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Popularna influenserka i nekadašnja manekenka Sofija Milošević, važi za jednu od najatraktivnijih na domaćoj sceni, a neretko privlači pažnju i svojim modnim izborima, međutim ona je sada otkrila kako izgleda veći deo vremena.

Sa svojim zelenim očima i plavom kosom Sofija definitivno ostavi utisak gde god da se pojavi, a zbog njenog stila predstavlja uzor mnogim pripadnicama ženskog pola. Nije tajna da je Sofija veliki fan najvećih svetskih brendova, te smo do sada imali priliku da vidimo brojne skupocene komade u njenom ormanu, od obuće, odeće, preko naočara, do torbi.

Iako važi za jednu od najstilizovanijih influenserki, ona je sada pokazala kako zapravo izgleda veći deo dana. Poznato je da bivša manekenka uživa u ljubavi sa fudbalerom Lukom Jovićem već više od četiri godine, kao i da su danas ponosni roditelji dva sina.

Zbog toga je Sofijina svakodnevica često haotična, te se ona neretko odlučuje za jednostavan izgled bez šminke i trenerku.

„Kako zapravo izgledam 24/7“, napisala je ona uz sliku u ogledalu u trenerci i popularnim kroksicama.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Odmah zatim, Sofija je opalila još jedan selfi izbliza i pokazala kosu zavezanu u punđu i lice bez šminke. Iako je sebe pokazala u neočekivanom izdanju, manekenka je još jednom pokupila komplimente i zbog svog prirodnog izgleda bez šminke.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence