Pretraži

Uživa u svakom trenutku: Saška Veselinov podelila retko viđene porodične momente i raznežila sve (FOTO)

Influence
0
saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška Veselinov uživa u porodičnom životu sa biznismenom i mlađim bratom Novaka Đokovića, Đoletom Đokovićem, a sada je uputila emotivnu poruku sinu i otkrila kako izgleda njihova svakodnevica.

Saška i Đole uživaju u ljubavi koju su započeli pre više od 3 godine, a potom je 2022. godine krunisali brakom, dok su krajem marta njih dvoje postali ponosni roditelji sina Aleksandra.

Njihova tročlana porodica već neko vreme živi u Dubaiju odakle Đole vodi sve poslove, dok Saška uživa u majčinstvu. Par neretko posećuje i brojne egzotične destinacije, a nekadašnja manekenka rado deli pojedine detalje iz njihovog života na društvenim mrežama.

Međutim, na njenom profilu nemamo često priliku da vidimo njihovog mezimca, s obzirom na to da se ovaj par trudi da on odrasta dalje od očiju javnosti. Ipak, Saška je sada podelila trenutke sa sinom, pa mu uputila reči koje su raznežile sve.

„Moj sin. Moj zvrk, moja radost i sreća“, napisala je ponosna mama uz neodoljivu sliku malenog Aleksandra u trendi izdanju. Dečak je poneo belu košuljicu, plave bermude i moderne papuče što je oduševilo njene pratioce.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Influenserka je zatim podelila i kako provodi vreme sa sinom, te je objavila njihovu zajedničku fotku iz igraonice. Aleksandar se igrao na maminim ramenima, dok je ona sedela na jednoj od sprava sa širokim osmehom na licu koji je otkrio koliko uživa u ovim trenucima.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence