Pretraži

Sara Stanković otkrila istinu u vezi sestrine selidbe, pa progovorila o detaljima iz porodičnog doma

Izvor:  IDJTV
|
Influence
2
Screenshot: Instagram/saraastankovic

Poznata influenserka Sara Stanković snimala je popularni „mukbang video“, pa je tom prilikom razjasnila jednu stvar koja je zanimala mnoge, a vezana je za preseljenje njene sestre Lee stanković u novi stan.

Sara je već godinama veoma aktivna na društvenim mrežama, a samo na Instagarmu gotovo 400 hiljada ljudi prati njen svakodnevni život. Ona oduševljava sadržajem koji svakodnevno deli, a njene fanove najviše privlači iskren odnos prema njima.

Sara je sada snimila novi video, tokom kog je iznosila svoje stvove vezane za razne teme, među kojima je istakla svoje mišljenje vezano za plastične operacije i ljubavne odnose. Ipak, ono što je najviše pažnje privuklo jeste otkriće vezano za njenu sestru Leu Stanković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Stankovic (@saraastankovic)

Lea je, inače, nedavo kupila svoj prvi stan i dok su svi pratili kako ga uređuje i na koji način se zabavlja u njemu, mislivši da se influenserka konačno preselila u taj stan, Sara je sada otkrila pravu istinu. Naime, pratioci su je pitali da li i ona planira preseljenja poput sestre, na šta je ona odgovorila:

– Lea se nije još uvek preselila u svoj stan, i dalje taj stan koristi da ide tamo kad želi da snima, da se druži, šta god, ali nije se skroz peslelila, nije se preselila iz naše porodične kuće tako da mi još uvek svi živimo zajedno. Ja u skorije vreme ne mislim da ću se seliti negde, zato što iskreno trenutno nemam potrebe za tim i pritom, kao što znate, ja koristim sve Leino, tako i njen stan, evo upravo se nalazimo u njenom stanu, tako da neću se seliti u skorije vreme, znate da sam ja kućna bubica i meni je stvarno kod kuće super – priznala je influenserka.

Ovo je iznenadilo mnoge njihove fanove koji su mislili da je Lea u potpunosti napustila porodični dom, ali je većina istakla da su svakako još uvek mlade i da nema potrebe da žure sa tim korakom.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence