Pretraži

Ručak po preporuci Anje Bla: Ovo je jedan od recepata kojim influenserka održava savršenu liniju

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla podelila je sa svojim fanovima na Isntagramu recept za pripremu jednog obroka koji je deo njene rutine koja joj održava savršenu linju.

Anja Bla veliku pažnju na društvenim mrežama privlači svojim izgledom. Samo na Instagramu poznatu influesnerku prati skoro milion ljudi gde ona redovno objavljuje svoje, neretko provokativne fotografije, koje ističu njenu izvajanu figuru.

Ona je čak otvorila i Jutjub kanal na kom pokazuje na koji način održava savršenu liniju. Influesnerka je redovna u teretani, a često i sa svojim mnogobrojnim fanovima deli savete vezane za vežbanje.

Ipak, nisu samo treninzi zaslužni za njenu savršenu liniju. Naime, influnserka neretko sa fanovima podeli i zdrave recepte za obroke koje priprema a koji joj pomažu da održava liniju, a sada je jedan takav recept osvanuo na njenom profilu.

„Kasni ručak“, napisala je Anja na svom profilu, pa podelila recept:

– Kinoa

– Piletina

– Šargarepa

– Paprika

– Tikvica

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Na fotografiji koju je objavila se vidi kako je posebno istpržila piletinu, posebno povrće, a u posebnu šerpu je pripremila kinou.

Osim što je zdrav ovaj recept deluje i ukusno, a na fanovima je samo da ga isporbaju.

Inače, Anja neretko sa svojim fanovima deli svoja iskustva, ali i savete vezane za zdravlje. Tako je nedavno, naime, otkrila da se od svojih ranih tinejdžerskih godina bori sa sindromom policističnih jajnika.

„Ja sam menstrualni ciklus dobila sa 12 godina, a već sa 13 sam izgubila pola kose i dlaka je postala ekstremno tanka i talasasta, a imala sam gustu i ravnu kosu. To je bio prvi simptom, ali ja naravno tada toga nisam bila svesna. Od 15te godine su postale neredovne menstruacije i tek sa 17 sam uradila ultrazvuk i videla da su policistični. I od tada sa vremena na vreme rešim problem pa se opet vrati i tako u krug. Al’ svaki put kad se vrati bude sve gore nego prošli put“, napisala je Anja tom prilikom, pa dodala da je ovo urođeni poremećaj.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence