Pretraži

„Prvi put sam videla tatu kako plače, ne mogu to da izbacim iz glave“: Adriana Kadar progovorila o teškim trenucima za koje niko do sada nije znao

Influence
0

Adriana Kadar i njen suprug Sava Džehverović krajem septembra napustili su Srbiju i preselili se u Dubai, a ubrzo nakon što su promenili adresu, influenserka je podelila svoje prve utiske i otkrila kako nakon par dana gleda na ovu veliku promenu na koju su se odlučili.

Nedugo nakon što su sa fanovima podelili informaciju da su stigli u Dubai, Adriana i Sava u emotivnim snimku otkrili svoje prve utiske i osećanja.

Međutim, nepunih mesec dana nakon što su promenili adresu prebivališta, Adriana  je podelila snimak u kom je otkrila šta se desilo dva dana pred njihov odlazak u Dubai.

Naime, Adriana je tada imala zakazano snimanje na koje je otišla uplakana, a kako je istakla, tada se užasno osećala.

  • Dan kada sam se užasno osećala, inače dva dana pre odlaska u Dubai. Prvi put sam u životu videla tatu kako plače i to ni dan danas ne mogu da izbacim iz glave. Činjenica da smo i brat i ja otišli iz Srbije i oni su (za sada) sami tamo. Preplakala sam ceo put i na set došla ultra neraspoložena – napisala je Adriana.
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Podsećamo, Adriana je nekoliko dana nakon dolaska u Ujedinjene Arapske Emirate podelila prve utiske i otkrila kako se snalaze.

  • Kakav rolerkoster emocija ovih dana… Naizgled sve savršeno, ali zapravo je u glavi jedan veliki haos. Da li smo napravili ispravnu odluku? Šta smo postigli ovim korakom? Da li odvajanje od familije ima cenu? Sve smo imali u Srbiji, a opet je nešto falilo, da li ćemo to ovde naći? Da li smo mi stvoreni za velike stvari ili u ovom slučaju treba biti skroman? Da li će Dorotea imati bolju budućnost? Sve je preskupo. I još milion pitanja. Potpuni izlazak iz komforne zone i znam da je početak jako težak i da ćemo još 100 puta reći „Šta nam je ovo trebalo?“ Ali u dubini duše i Sava i ja verujemo da smo ovde sa razlogom. Nešto postoji“, napisala je ona tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence