Pretraži

Obožava luksuzne stvari: Skupoceni nakit Đine Džinović vredi pravo bogatstvo, samo jedna narukvica iz njene kolekcije košta čak 50 HILJADA evra! (FOTO)

Influence
1
ĐINA DŽINOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović je u centru pažnje već neko vreme zbog svoje influens karijere koju je započela na Tiktoku, te od tada ona ne prestaje sa intrigiranjem javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Pored toga što ova lepotica obožava modu kao i njena mama Melina Džinović, Đina ne krije da je i veliki ljubitelj skupocenog brendiranog nakita.

Na Đininom Instagram profilu se neretko mogu videti fotografije njenog skupocenog nakita, a vrednost pojedinih komada seže čak i do 50 hiljada evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Fotografijama sa svog nedavnog putovanja na Maldive Đina je oduševila sve svoje pratioce, a ono što je svima zapalo za oko jeste dosta zlatnog nakita koji se našao na njenim rukama.

Na fotografijama se mogla primetiti narukvica brenda “Cartier“ kao i “Tiffany“ narukvice, čija vrednost takođe nije zanemarljiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Đina je na sebi imala “Cartier’ narukvicu sa 204 dijamanta, a čija je vrednost čak 47 hiljada evra, dok su “Tiffany“ narukvice bile ukupne vrednosti 11 hiljada evra.

Ona ne krije da je pored nakita veliki ljubitelj i brendiranih torbi, pa se na njenim društvenim mrežama neretko mogu videti i torbe čija je vrednost i po par hiljada evra.

Nedavno se Đina pohvalila i dijamantskom ogrlicom koju je dobila od mame Meline, a čija je vrednost 3500 evra.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence