Pretraži

Prisetila se početka njihove ljubavi: Ana Rajković priznala da je od prvog dana bila SIGURNA u vezu sa Predragom (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ana Rajković pridružila se popularnom trendu na društvenim mrežama i prisetila se početka ljubavi sa suprugom.

Influenserka i supruga jednog od golmana naše reprezentacije, Predraga Rajkovića, se u ranim 20tim bavila manekenstvom, a široj javnosti je postala poznata nakon što je uplovila u ljubavnu romansu sa Veljkom Ražnatovićem, sinom Cece Ražnatović.

Nakon rastanka od Veljka, Ana je uplovila u vezu sa Predragom, za koga se i venčala, a poznati par je prošlog leta proslavio pet godina braka. Oni danas uživaju u skladnom, porodičnom životu sa dva sina Reljom i Tadijom, a trenutno žive u Španiji s obzirom na to da Peđa igra za tamnošnji klub.

Influenserka često na svojim društvenim mrežama javno pokazuje ljubav prema suprugu i neretko je isticala koliku podršku joj on predstavlja u životu s obzirom na to da žive u inostranstvu, daleko od porodice i prijatelja.

Sada je Ana Rajković odlučila da se priključi jednom trendu na Instagramu i vrati se u period kada je imala 21. godinu. Ona je tada uživala u samom početku ljubavi sa Predragom. Slika je nastala 2017. godine, a iz njenog opisa se može zaljučiti da je influenserka već tada bila veoma zaljubljena u sadašnjeg supruga.

„Tama ne može oterati tamu, samo svetlo može. Mržnja ne može oterati mržnju, samo ljubav može“, napisala je ona tada.

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence