Pretraži

PREVARENA ZA VELIKU SVOTU NOVCA! Sofija Šašić otkrila detalje skandala, u sve umešana njoj bliska osoba (VIDEO)

Influence
0
sofija šašić
Foto: Instagram printscreen/sophiasasic

Influenserka Sofija Šašić otkrila je za medije da je prevarena za veliku sumu novca.

Kao dete poznatih roditelja, Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija je još od malih nogu bila pod budnim okom medija. Ona je na društvenim mrežama izgradila vernu bazu pratioca, te se sada aktivno bavi influensingom, a pored toga je i pre par godina pokrenula sopstveni brend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

Sofija je otvorila i svoju radnju u jednom prestižnom delu Beograda, pa se konstantno trudi da promoviše i unapređuje svoj brend, a sada je otkrila da je nju nedavno prevarila jedna jako bliska osoba.

„Meni ova priča uopšte nije zanimljiva, ali verujem da će vama biti. Devojka koja mi je odradila sajt, znam je jako dugo, došla je do moje radnje na Novom Beogradu i rekla mi: „Ja se bavim tim i tim, mogu da ti odradim sajt“. Ja rekoh: „Naravno, možeš“. Verovala sam joj jer se poznajemo dugo. Ona je meni odradila sajt, kupila mi je domen koji je već bio nečiji. Taj domen je istekao već nakon par meseci i više nije bio u funkciji. Više nisam postojala na Guglu“, započela je svoju priču influenserka, a potom otkrila da je njena prijateljica tada prestala da joj se javlja i da je praktično nestala.

„Međutim, ona je tada nestala i nisam mogla više ni da je dobijem na telefon, niti bilo šta. Nisam htela da joj tražim novac, veliki novac, koji je ona meni tražila. Nisam htela da joj tražim to nazad, samo sam htela da mi pomogne da vratimo domen ili da napravimo novi sajt ili nešto, da ne odem u zaborav, ako to mogu tako da kažem.“

Pored toga što je istakla da joj nije bilo u planu da traži novac koji je dala, već samo da reše situaciju na najbolji mogući način, Sofija Šašić je rekla da je situacija sada rešena, te da je to uspela uz pomoć drugog tima i pored brojnih začkoljica koje je morala da prevaziđe.

„Naravno, nikada se nije javila. Promenila je broj telefona, nisam mogla više nikako da dođem do nje. Taj domen je nestao. Dugo sam pokušavala da to nekako popravim ili da dođem do nekog novog sajta, međutim, bila sam sprečena, od svega i svačega i napokon sam, nadam se u sigurnim rukama“, završila je ona priču za TikTok nalog svog brenda.

@famousbysophiaKako me je jedna devojka prevarila za sajt♬ original sound – famousbysophia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence