Pretraži

NEOČEKIVANO IZDANJE: Sofija Šašić iznenadila pratioce promenom i pokazala potpuno novi izgled (FOTO)

Influence
0

Naša poznata influenserka Sofija Šašić napravila je veliku promenu kada je njen izgled u pitanju i nije odolela da to podeli i sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Jesen je doba za promene, pa su tako i mnoge influenserke odlučile da promene svoj izgled, a među njima se našla i Sofija Šašić koja je svoje pratioce na Instagramu iznenadila fotografijom u potpuno drugačijem izdanju.

Naime, Sofija Šašić fotografisala se sa kratkom paž frizurom, koja je postala trend jeseni, budući da smo isti imidž videli i kod drugih influenserki.

Foto:Printscreen/Instagram:sophiasasic

Sofija je sa pratiocima prvo podelila stori na kom pokazuje pramenove odsečene kose na podu frizerskog salona uz komentar “Je l’ ste spremni?“, a onda je usledila i fotografija njenog novog izgleda.

Foto:Printscreen/Instagram:sophiasasic

Ipak, Sofija je ubrzo otkrila da je odlučila da se našali sa fanovima, dodavši da je imidž promenila samo na kratko koristeći periku za potrebe snimanja, a budući da su komentari na njen „novi“ izgled i više nego pozitivni, ostaje da vidimo da li će influenserka ipak odlučiti da napravi ovaj korak i zaista, poput brojnih koleginica, ošišati svoju dugu kosu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence