Pretraži

„Pre bih se ponovo porodila nego da izvadim umnjak!“ Dženi Martin se suočila sa problemom, pa progovorila o svom velikom strahu

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Poznata influenserka Dženi Martin podelila je sa fanovima svoj veliki strah pa otkrila šta joj to pada najteže.

Dženi Martin je često otvorena sa svojim fanovima i neretko sa njima putem društvenih mreža na kojima je prati više stotina hiljada ljudi, deli detalje iz svog privatnog života. Ona nema problem sa tim da podeli sve svoje tajne sa fanovima, pa je sada putem svog Instagram profila otkrila da joj vađenje umnjaka pada teže i od porođaja.

– Došla sam kod zubara…mnogo se plašim. Ceo dan imam tremu. Verovatno moram da vadim umnjak…Pomoć – napisala je ona pa dodala

– Bog čuva srpske snajke – našalila je influenserka koja se iz Španije doselila u Srbiju zbog ljubavi.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

 

Ona je potom objasnila da je dobila veliku podršku pratilaca nakon ove objave, pa otkrila zašto se toliko plaši zubara.

– Ljudi, koristim sad trenutak da se javim, jer ste mi poslali ne znam koliko poruka da mi šaljete energiju, da mi kažete da ne boli da se izvadi umnjak, vaša iskustva i stvarno hvala, mnogo mi je to pomoglo. I eto da vam kažem pošto ste me pitali „Jesi li živa, jesu li ti izvadili umjak“, e pa na kraju nisu. Ja sam mislila to prvi dan kad ideš, pa oni ti izvade umnjak, međutim ne. Juče su mi samo radili sliku. Slikali su mi zube, gledali su, mislim da još jednom moram da idem na pregled kod tog doktora koji će da mi radi i onda treći put će da mi vade umnjak, ali šta je smešno, ja sam se mnogo uplašila. Radili su mi sliku i videli su da možda mora još jedan umnjak da se izvadi. Sada sam još gore nego juče jer moram da vadim dva umnjaka – istakla je ona pa dodala da joj to pada teže od porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

– I stvarno je mnogo smešno, pošto sam pričala sa Urošem, ja se stvarno mnogo plašim da izvadim umnjak, ja bih mogla da radim bilo šta kod stomatologa ako me uspavaju, ali budna nema šanse. Uroš me gleda i kaže „Pa stani ti si se porodila, kao šta se plašiš bukvalno ti uzimaju umnjak“ , i ja kao pa jeste, ali i dalje se plašim – istakla je ona pa dodala:

– Ne znam zašto se plašim ja toliko to da radim, ne znam, nekako bih se porodila opet pre nego da izvadim umnjak, majke mi. Znam da je glupo, ali ja vam kažem. Porođaj mi je prošao super, ali ovo, ne znam zašto se toliko plašim i zašto mi je toliko strašno – završila je lepa Špankinja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence