Pretraži

„Požurila sam u svojim odlukama“: Nina Đogani se pokajala zbog tetovaže, pa napravila važan korak (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
nina đogani
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Poznata influenserka Nina Đogani rešila je da napravi drastičan korak, a odluku o ovoj promeni je donela preko noći.

Popularna influenserka i ćerka poznatih izvođača 90tih godina, Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani na svom Instagram profilu je postavila objavu koja je iznenadila njene fanove. Naime, od ranije je poznato da se ova devetnaestogodišnjakinja svojevremeno odlučila da uradi tetovaže na svom telu, međutim, čini se da joj se sada više ne sviđaju.

Naime, ona je juče na svom Instagram profilu podelila snimak na kom se vidi kako je odlučila da ukloni tetovaže koje je uradila kada je bila mlađa. Društvo joj je pravila njena majka Anabela, a Nina je dala i objašnjenje ovakvog postupka.

– Ja kad odlučim preko noći da neću više da imam tetovaže. Naravno niti su mi ružne niti bilo šta tog tipa, tetovaže su predobro urađene – rekla je ona između ostalog, i dodala:

– Ali ja sam mnogo požurila u svojim odlukama.

Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Inače, osim što je popularna od rođenja zbog svojih roditelja, Nina je veliku popularnost stekla i putem društvenih mreža, pa nije ni čudo što je i ova njena objava izazvala veliku pažnju fanova.

Podestimo se, ona je svoje fanove nedavno zabrinula kada je doživela saobraćajnu nesreću. Tom prilikom se za medije oglasila Anabela koja je potvrdila ove vesti malo nakon nezgode.

– Tačno je, evo nas u Urgentnom centru. Na auto-putu zakočila je i naglo udarila. Nema velikih povreda. Trenutno joj snimaju vrat, malo je povredila ruku, ugruvana je – rekla je Anabela tada za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence