Pretraži

„Moja boginja“: Nina Đogani se javno obratila Anabeli Atijas, pa otkrila zbog čega joj ne veruje (FOTO)

Influence
1
Photo: Instagram/nina_djoganii

Mlada influenserka Nina Đogani javno se obratila svojoj majci, Anabeli Atijas, i iskazala joj divljenje na društvenim mrežama.

Anabela se sa bivšim suprugom, denserom Gagijem Đoganijem, proslavila još 90tih i tih godina su bili jedna od najpopularnijih grupa na našim prostorima. Nakon njihovog razvoda, Anabela je nastavila svoju solo karijeru, a još od svojih početaka važila je za jednu od najlepših pevačica.

Ona i danas često svojim fotografijama i pojavljivanjima u javnosti izaziva brojne komentare s obzirom na to da se čini da joj godine ne mogu ništa.

Sada se svojom mamom pohvalila i mlada Nina, pevačicina druga ćerka, te je podelila snimak nastao pre Anabelinog gostovanja u jednoj emisiji. Ona je ponela uski, leopardasti kombinezon i još jednom pokazala svoju zavidnu figuru.

„Moja boginja. Mama imaš 35 maks, ja ti ne verujem da imaš 50 eto Boga mi“, napisala je Nina.

Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Podsetimo, i influenserka je pre nekoliko dana izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama svojim izgledom. Poznato je da Nina vredno trenira i da izgleda gotovo savršeno, a svojim oblinama se pohvalila u više navrata, slikama i snimcima iz teretane u uskim kompletima za vežbanje.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence