Pretraži

Posle svog automobila, odlučila da pokloni i sestrin: Uki Q ne prestaje da oduševljava fanove – evo ko može da bude srećni dobitnik skupocenog poklona

Influence
0
uki q
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Influenserka Uki Q obradovala je svoje pratioce novim darivanjem, a u pitanju je još jedan automobil koji će dobiti neko od njenih srećnih pratilaca koji bude bio izvučen.

Darivanje je nešto što influenseri često rade na svojim profilima, međutim, bar na našim prostorima do sada nismo imali ovu vrstu poklona. Influenserka je na oduševljenje svojih skoro 600 hiljada fanova odlučila da pokloni još jedan automobil, ali ovog puta nije njen već od njene sestre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Ono što je zanimljivo jeste da Uki, ali i njena sestra daju zanimljiva imena svojim automobilima, pa je ovog puta u pitanju automobil sa imenom “Smiljka“.

Šaljivim opisom je objasnila svima pravila učestvovanja u darivanju, a objava za sada broji preko 30 hiljada lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Kako je obećala i ovog puta će upravo ona dostaviti automobil srećnom dobitniku na adresu i to ga upakovati kao pravi poklon, baš kao što je bio slučaj i sa njenim prvim automobilom koji je poklanjala.

Komentari učesnika se svakodnevno nižu, a 26. maja će proglasiti pobednika na svom profilu na lajv prenosu.

Srećni dobitnik može biti svako ko bude zapratio Unu i sve profile koje ona prati kao i da ostavi komentar ispod objave gde je najavljen giveaway, a kako je Una naglasila potrebno je otključati profil na dan izvlačenja da bi mogli da provere ukoliko ste vi srećni dobitnik da li ste ispunili sve zadatke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence