Pretraži

Ponovo u drugom stanju! Popularna influenserka nakon teškog životnog perioda podelila lepe vesti

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/marijamandic58

Influenserka Marija Mandić najnovijom objavom podelila je lepe vesti sa svojim pratiocima i izazvala lavinu komentara.

Marija je u žižu interesovanja dospela pre godinu dana kada je nakon 9 meseci trudnoće podelila tragične vesti da je izgubila bebu samo dva dana pred porođaja. Njoj su tada podršku pružili njeni najbliži, kao i više od 100 hiljada pratilaca na društvenim mrežama i brojne kolege.

Ona je otvoreno pričala o ovoj temi i delila svoju tugu i bol sa drugim devojkama koje su prošle kroz isto ili slično iskustvo. Marija je jednom prilikom progovorila o tom tragičnom danu, ali i o samoj trudnoći, te otkrila kako ju je ovo iskustvo promenilo.

Koliko god sam se trudila sve vreme mi je ovo bio najveći strah i samo sam se molila da si dobro. Da li je to instikt ili ne znam šta, ali danima sam osećala neki unutrašnji nemir i ubeđivala sebe da umišljam, ali nisam nažalost. Samo par sati nas je delilo od najveće sreće. Iznenadio si nas letos, nismo to tada planirali, a onda si postao centar sveta. Desio si se u pravom trenutku i učinio me boljom, smirenijom, pre svega zrelijom i pokazao kako umem da volim“, napisala je ona tom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maka (@marijamandic58)

Sada je mlada influenserka podelila lepe vesti koje su oduševile i raznežile njene pratioce. Marija je naime ponovo u drugom stanju, a novosti je podelila spontano u okviru simbolične objave za 8. mart.

Ona je pozirala sa svojim suprugom, koji je uz osmeh nežno prislanjao prst na njen stomak koji je počeo da se nazire, a ubrzo su u komentarima usledila brojna pitanja da li je influenserka zaista u drugom stanju, kao i čestitke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maka (@marijamandic58)

Marija se potom oglasila i na svom storiju i potvrdila lepe vesti i zamolila za razumevanje pošto je generalno u strahu zbog prethodne trudnoće.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence