Pretraži

POČECI POZNATIH: Pogledajte prve slike influensera na Instagramu

Influence
0
Photo: Instagram/anjablaa

Uki Q

Prvu fotografiju na Instagramu Uki je objavila 28. oktobra 2017. godine, kada je pozirala u "iscepanim" farmerkama, mrežastim crnim čarapama i u crvenom duksu. Takođe, za tu priliku nosila je crvene starke, naočare, crveni lak kao i rajf za kosu sa ušima, a poseban vajb slici doprinosi dim cigarete. 

Fotografija je verovatno nastala u njenoj spavaćoj sobi, a Uki je kao ops napisala "Ja vas sve razumem, ali drugačije ne umem". Heštegove i tagove nije koristila, a sliku je lajkovalo više od 16.000 ljudi.

Screenshot: Instagram/uki_q

Screenshot: Instagram/uki_q

Danas ona ima 533 objava na ovoj društvenoj mreži i 466 hiljada fanova. Novije fotografije broje i po 40.000 lajkova a ispod svake slike ima između 300 i 1.000 komentara.

Screenshot: Instagram/uki_q

Screenshot: Instagram/uki_q

Opise i dalje koristi, kao i lokaciju, a povremeno i taguje osobe ili brendove sa kojima sarađuje. Heštagove retko kad koristi.

Dunja Jovanić

Na Instagramu je aktivna od 2012. godine, kada je Jovanićeva i podelila prvu fotografiju. 

Slika je veoma zanimljiva jer je Dunja pozirala sa maramom na glavi, velikim crnim naočarama, napućenih usana, a uz to je i pokazala dva prsta, odnosno znak za "peace". Slika je lošijeg kvaliteta, a vidimo i da je ona imala dosta tanje obrve, dok karmin  nije nosila.

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

 

Dunja je veoma aktivna na Instagramu, ima 2.288 objava, a prati je više od 300.000 fanova. U odnosu na prvu fotografiju, ove novijeg datuma su profesionalnog tipa i imaju između 12 i 50 hiljada lajkova. Služi se opisima fotografija, aktivno označava ljude i brendove, obeležava lokaciju, a heštagove koristi povremeno.

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

Njene objave imaju i veliki broj komentara, od 100 pa do čak 4.000.

Anja Bla

Svoju prvu fotografiju podelila je 2016. godine, a u pitanju je slika sa letovanja, na kojoj je Anja pozirala u kupaćem kostimu. Kako je još tada koristila lokaciju, saznajemo da je bila u Budvi. Opis fotografije je jednostavan – emotikon sunca i mora, a heštegova i taga nema. Tu fotografiju lajkovalo je skoro sedam hiljada osoba.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

U ovom trenutku, Anja ima 324 objave i 568 hiljada pratilaca. Njene fotografije imaju više od 100.000 lajkova, sa po 100 ili čak 900 komentara.

Za opis slika najčešće postavlja smajlije, a u poslednje vreme često objavljuje vizualno impresivan sadržaj sa letovanja, na kojem je sa svojim dečkom, popularnim jutjuberom Bakom Prasetom.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Inače, proteklih nekoliko dana javnost je brujala o skandalu u kom se našao najpoznatiji jutjub par, kada je na jednom sajtu osvanuo njihov eksplicitni snimak. Kako je Baka rekao, Anja je bila poprilično potrešena vestima koje su kružile, a da je taj video "bio samo za njihove oči", te da nikad nije trebalo da dospe u javnost.

Baka Prase

Jedan od najuspešnijih jutjubera sa naših prostora – Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, prve fotografije na ovoj društvenoj mreži delio je 2017. godine.



Jedna od njih je i ona na kojoj je Baka pozirao sa animatorom Danilom Dabićem Zvognjem, a koja je tada odnela više od 25.000 lajkova. Uz podeljenu fotografiju, jutjuber je napisao:

  • Možda ti ne znaš, ali brat zna.

Screenshot: Instagram/bakaprase

Screenshot: Instagram/bakaprase

Na slici vidimo Baku u crnoj odevnoj kombinaciji, nešto mršavijeg sa dužom kosom.

On je u međuvremenu stekao čak milion pratioca na Instagramu. Objava ima 216, a broj lajkova, u odnosu na prve fotografije, povećao se za osam puta, te ih on sada broji i po 190.000.

Screenshot: Instagram/bakaprase

Screenshot: Instagram/bakaprase

 

Danas redovno pozira sa svojom devojkom Anjom, ali i sa svojim kolegama, izvođačima i prijateljima.

Choda

Popularni jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji kao Choda priključio se svetu Instagrama 2017. godine, kada je u avgustu mesecu objavio prvu sliku.

Screenshot: Instagram/choda19a

Screenshot: Instagram/choda19a

Choda je tom prilikom pozirao spred monitora kompjutera, a u opisu je najavio svoj lajv na mreži Jutjub. On je za ovu objavu dobio 13.800 lajkova i 181 komentar. 

Kako sada on ima 626 hiljada fanova i 2017 objava, a na svakoj slici dobije između 20 i 90 hiljada sviđanja, jasno jekoliko je ovaj mladi influenser napredovao. 

Screenshot: Instagram/choda19a

Screenshot: Instagram/choda19a

 

Jedna od poslednjih fotografija koju je izbacio je iz restorana, gde vidimo nasmejanog Chodu. Na fotografiji je koristio filter, dok heštegova nema. Ipak, opisi i oznake lokacije redovno označava.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence