Pretraži

Pobednik Evrovizije gleda srpskom jutjuberu storije! (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/maneskinofficial

Nenad Ulemek je oduševljeno podelio skrinšot korisnika koji su mu pregledali stori, a među njima se našao i Damiano David. 

Vođeni ovim informacijama, kontaktirali smo Nenada da vidimo da li je u pitanju fotošop ili je trenutno najpoželjniji muzički umetnik zaista bio na Ulemekovom profilu. 



  • Stvarno je. Veruj mi da nisam mogao da verujem – započeo je on, pa nam otkrio kako se oseća nakon što mu je takva zvezda bila na Instagram profilu. 

  • Iskreno, naravno da sam ga tagovao, ali sam sklonio sa strane da se ne vidi. Pogledao je taj stori, ja sam video i samo izašao. Onda sam ukapirao šta se zapravo desilo i onda sam samo pokazao svima i svi su bili u fazonu"vau" i počeli su da vrište. Nisam skontao da se to desilo, pošto sam imao iskustvo da su mi glumci iz serije Elite viđali storije. Baš nisam mogao da verujem, bio sam jako, jako zbunjen i oduševljen. Pogotovo zato što kapiram da ne gleda redom i ne svima, jer već na sledeći na kom sam ga označio, nije otvorio. Video je samo ovaj gde je pesma i žurka – bio je iskren on. 

U prilog ovome, Nenad nam je poslao i video, kako bismo se i sami uverili da je ovo stvarno, a ne fotomontaža. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Screenshot: Instagram/ ulemeknenad

Screenshot: Instagram/ ulemeknenad

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence