Pretraži

„OŽENI ME!“ Anja Bla neočekivanom izjavom iznenadila Baku Praseta, evo kako je jutjuber odreagovao! (VIDEO)

Influence
0
Baka i Anja
Photo: Instagram/bakaprase

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, publici poznat kao Baka Prase snimio je lajv koji je  privukao pažnju njegovih fanova, između ostalog i zbog izjave njegove devojke.

Jutjuber Baka Prase privlači pažnju javnosti već duži niz godina, a mnogi njegovi postpuci i izjave doveli su do mnogobrojnih reakcija fanova, ali i javnosti, i to uvek podeljenih.

Jedni su ga podržavali, drugi kritikovali, ali jedno je sigurno, šta god ovaj poznati jutjuber radio uvek je privlačilo pažnju mnogih.

Ipak, verovatno najveću pažnju privukao je njegov klip u kom je jutjuber nakon mnogih nagađanja priznao da ima devojku. On je, naime, za godišnjicu veze sa Anjom Blagojević napravio klip u kojem sve priznaje javnosti, ali se ujedno zahvalio njoj što je bila uz njega u najtežim trenucima.

Od tog trenutka veza jutjubera i prelepe influenserke kao i sve što ovaj par objavljuje na društvenim mrežama je u centru pažnje javnosti i veliki broj fanova, pogotovu pripadnika mlađe populacije, prati svaki njihov korak.

Anja i Baka Prase sada su sve iznenadili novim klipom koji se pojavio na društvenoj mreži Tiktok. Reč je o isečku iz lajva koji je snimao Baka Prase, a u njemu se vidi Baka koji igra igrice i izgovara:

– Koliko si lepa, majke mi, oženio bih te sad! – prokomentarisao je Bogdan, na šta je Anja dala komentar:

– Pa oženi me! – a onda je usledilo Bakino iznenađenje:

– Molim?

– Oženi me i shvatiću te ozbiljno! – bio je Anjin odgovor na ovo iznenađenje!

 

@zamislidanisi BakaPrase its a Prank #hahaha #anjabla #bakaprase #zamisli ♬ original sound – Zamisli


Podsetimo se, za ovaj par se često šuška da su na pragu braka, i često se spekuliše da li je Anja trudna, a nedavno su objavili fotografiju na Instagramu sa detetom gde su napisali: „Je li vreme da se prave prasići?“

A da li će popularni par uskoro odlučiti da napravi ovaj važan korak, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence