Pretraži

Ovo su najpopularniji Tiktok trendovi (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/barbiafrika.official Instagram/uki_q

 

Trend pogađanje i predstavljanje država iz kojih autori sadržaja dolaze., postala je popularna tema i među domaćim tiktokerima. 

U pitanju su videi u kojima se na šaljv način karikira ponašanje, osobine ljudi, muzika, hrana i druge upečatljive odlike jednog naroda. Veliki deo popularnih muzičkih zvezdi su takođe deo Tiktok zajednice, pa samim tim ova mreža ostavlja veliki trag na njihovo stvaranje.



Plesanje uz koreografije jedna je od omiljenih aktivnosti na tiktoku,a mnogi izvođači počeli su paralelno sa objavljivanjem singlova, dele i prateće plesne porkete na ovoj mreži. Koreografije se plasiraju u vidu challengea, što doprinosi popularizovanju pesama, naročito ukoliko se radi o atraktivnim pokretima koje će publika želeti da oponaša.

 Sa humorističnim predstavljanjem scena iz svakodnevnog života, definitivno nema greške. Karikiranje stvarnih životnih situacija, tenzija u muško-ženskim odnosima, komičnih priča i druge zanimljive situacije iz realnog života defitiivno su osvojile srca tiktok publike. 

Publiku I dalje možete zabaviti pomoću lip syncing sadržaja. Ova opcija se kod domaćih korisnika najčešće koristi za rekreiranje popularnih sekvenci domaćih filmova i serija, upečatljivih dijaloga ili intervjua poznatih ličnosti

Trend koji je zastupljen uglavnom kod ženske populacije na tiktoku jeste spusti prst. Uglavnom su to pitanja za devojke gde one iz svog ličnog iskustva spustaju prst ako su neku od navedenih situacija doživele u svom životu ili ljubavnoj vezi.

Emisiju IDJTUBE News možete pogledati u videu ispod teksta.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence