Pretraži

Ovo je dokaz da se ljubav Bake Praseta i Anje Bla nije ugasila?

Influence
0
Screenshot: Instagram/bakaprase

Baka i Anja su imali skladnu vezu tokom 2021. godine i njihovi zajednički pratioci nisu ni slutili da može doći do raskida.



Međutim, upravo to se dogodilo, a Bogdan se ubrzo posle razilaženja povukao sa društvenih mreža, dok je Blagojevićeva i dalje ostala aktivna na mnogobrojnim platformama, a najviše na Instagramu i TikTok-u.

Na Instagram storijima popularni gejmer i jutjuber se oglašavao minimalno, ali ipak je odlučio da bude prisutan u Anjinom životu bar na neki način.

Pre samo nekoliko dana, Anja je zajedno sa jutjuberom Stefanom Delićem snimala lajv, a na iznenađenje mnogih njihovom videu se priključio i Baka Prase.

 – Želim da ti kažem samo jednu stvar Anja, a to je: Vrati mi ajfon – rekao je Bogdan u lajvu, a Anja mu nije prećutala ovaj komentar i rekla je da ona uredno plaća svoje račune i da je ugovor na njeno ime.

Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

 

 – Nedostaje mi da budem uživo sa tobom – nasmejano je rekao Baka i izazvao bivšoj devojci osmeh na lice.

Na samom kraju lajva Bogdan je želeo da uputi par reči njegovoj nesuđenoj partnerki, ali se ta namera nije završila kako treba.

 – Idalje imaš posebno mesto u mom srcu. Drago mi je da sam te čuo – rekao je jutjuber Anji, a ona mu je na to odgovorila "Hvala, doviđenja" i tim gestom je Baka odlučio da izađe iz videa.

Photo: Instagram/anjablaa

Photo: Instagram/anjablaa

 

Učinjenim gestom ove influenserke, mišljenja su vrlo podeljena. Mnogi misle da je Anja tako postupila iz besa prema njemu, jer Bogdan nije pristao na zahteve koje ona traži, dok drugi misle da želi da mu tera inat i pokaže svima da ga je prebolela.

Blagojevićeva često kači raznovrstan sadržaj na TikTok, odakle pratioci mogu videti skrivene poruke za koje se misli da su upućene njenom bivšem dečku.

Ona je nedavno okačila snimak, gde je prikazala da je prebolela bivšeg dečka radom na sebi i usavršavanjem kako fizički tako i mentalno, a za bivšeg kaže da on uspeva da prebrodi raskid samo sa drugom devojkom.

 – Zašto muškarci dopuštaju sebi da izgube devojku koju svi žele, zbog jadnica koje mogu svi da imaju – odlučno je napisala Anja na još jednom TikTok videu.

Mlada i popularna influenserka često ističe kako joj je velika želja da ima muža i da se postane majka, ali za sada se ona još uvek nije ostvarila u tom polju.

Podsećamo, otkako je nedavno preminula mlada gejmerka Kristina Kika Đukić, ljudi su se obrušili na njega, što je bio jedan od razloga zašto se povukao iz javnosti. Ipak, da postoji delić nade da će se vratiti snimanjima, potvrdio je i on, ali, kako kaže, to je još uvek neizvesno.

– Ne mogu da vam obećam da se vraćam, ali znate mene… Kad god je bilo teško, vratio sam se još jači – zaključio je jutjuber, koji se potom oprostio do svojih fanova i pratioca.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence