Pretraži

OTKRILA PRAVU ISTINU: Lea Stanković progovorila o devojci koja je napadala na društvenim mrežama (VIDEO)

Influence
0
Photo: IDJTV

Na početku razgovora zanimalo nas je kako se ona organizovala s obzirom na to da je septembar već počeo i kakvi su njeni planovi.

– Prošle godine sam bila organizovanija, jer sam imala to leto kada sam odmarala i putovala pa sam razmišljala o tim planovima za septembar. A sada kako sam sve vreme ovde nemam ni osećaj da prolazi leto i da je već septembar. Sve je drugačije, ajde prošle godine i škola počinje i sve, a sada ništa, još uvek ne znam gde sam. Sve se dešava a kao da se ništa ne dešava – bila je iskrena Lea.



Takođe, primetili smo da je Lea promenila potpuni imidž pa smo je pitali da li ima neki poseban razlog i kako fanovi reaguju na ovakvu promenu.

Mislim ja sam potpuno u tom fazonu. Jedan dan obučem nešto što je potpuno barbi, sutradan potpuno suprotno, zavisi od raspoloženja kako se probudim tog dana, a i verovatno je sada i to zato što nisam putovala pa sam imala vremena da naručujem garderobu i gledam te neke stvari. Sviđa im se dosta tamnija kosa, bilo je i komentara zašto više nisam plava, ali svakako ova boja se dosta ispire – otkrila nam je ona.

Njena rođena sestra Sara Stanković vrlo je aktivna na Twitteru, i uvek je spremna žustro da odbrani svoju sestru, a nedavno je Lea doživela neprijatnu situaciju gde je morala i Sara da reaguje pa smo želeli da nam detaljnije objasni šta se tu zapravo dogodilo.

Sara toliko voli taj Twitter, toliko vremena provodi na njemu. Nas dve smo toliko različite, a toliko se volimo. I znam da svi to vole da čitaju, ali ovo će malo čudno zvučati ali ja to stvarno ne pratim. Znam da me branila hiljadu puta do sada, ali Sara je takva. sada je to Twitter nekada je bila osnovna škola i kada vidi da neko ima nešto malo protiv mene Sara me brani, odmah skače za mene. Naravno i ja bih to za nju uradila ali na neki drugačiji način. Konkretno ta poslednja stvar na Twitteru bila je vezana za jednu devojku, koju sam ja više poznavala nego Sara,  živela je u našem kraju i od jednog trenutka bez ikakvog razloga postala je opsednuta sa mnom, i počela da piše neke neke stvari koje nemaju smisla, samo zbog toga što ja nisam mogla da idem na neko slikanje ili smo se bile dogovorile pa sam ja zaboravila i onda je ona krenula konstantno da me pominje i Sara se iznervirala i morala odmah da skoči da me odbrani – iskrena je bila Lea.

Prošli smo sa njom kroz još neke zanimljive teme a sve to možete čuti u videu ispod.
 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence