Pretraži

„JA SAM TEMPERAMENTNIJA“: Saška Veselinov otkrila sve o porodičnoj dinamici, priznala koliko joj suprug pomaže oko deteta

Showbiz
0
saška veselinov, đorđe đoković
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška je posle trudnoće vodila bitku sa viškom kilograma, te se našla na udaru negativnih komentara i tom prilikom influenserka je otkrila da boluje od Hašimoto virusa.



Ipak, i pored svega ovoga čini se da Đorđe i Saška vode idilični porodični život. Oni su celo leto proveli na crnogorskom primorju, kao i u Grčkoj, gde su prisustvovali veridbi Saškine sestre.

Prvo smo bili u Grčkoj, na Mikonosu, sa mojom sestrom i budućim zetom. To putovanje će mi zauvek ostati u sećanju, jer sam prisustvovala sestrinoj veridbi. Bilo je jako romantično, na brodu i uz zalazak sunca. Nakon toga smo otišli u Crnu Goru i tamo ostali mesec dana – rekla je Saška za "Kurir".

Bračnom paru nijedna obaveza oko prvenca ne pada teško, a Saška je istakla da je sve stvar dogovora, kao i da joj je Đorđe velika pomoć oko svega.

Često čujem da žene govore: "Muž mi ne pomaže oko deteta." Ne mogu da razumem te žene i kako uopšte pristaju na odnose u kojima se obostrana briga oko deteta ne podrazumeva?! U našem slučaju, Aleksandar je došao iz čiste ljubavi u naše živote. Jedva smo čekali da ga upoznamo, pa sve obaveze oko njega radimo zajedno. Smatram da je to normalno i prirodno.

Nekadašnja manekenka je otvoreno pričala i o ljubavi sa Đoletom, pričala je o ljubomori, ali otkrila i da li rade na proširenju porodice.

Naš odnos je mnogo dublji i iskreniji, te stvari poput mojih fotografija na Instagramu ne mogu ni u kom smislu da naruše ono što imamo. Uostalom, on je taj koji me fotografiše. Đorđe i ja smo vrlo slični, zapravo. Oboje smo hedonisti, tako da, kada pravimo iznenađenja jedno drugom, već u samom procesu uživamo. Meni najviše znači što pored sebe imam osobu na koju mogu da se oslonim u svakom trenutku! Jedino nam se malo razlikuju karakteri. Ja sam direktnija u komunikaciji i temperamentnija sam, dok je on smireniji i ima daleko više strpljenja. Svakodnevno učimo i rastemo u našem odnosu. Najveći uspeh je što smo uspeli da izgradimo pravo prijateljstvo, a to je sjajna podloga za vaspitanje našeg deteta u budućnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz