Pretraži

Najpopularniji parovi sa domaće influens scene: Zajedno su stekli milione fanova, a njihove veze ne prestaju da privlače pažnju

Influence
0
Foto: Foto: Instagram/janadacovic; Instagram/anjablaa; Nemanja Jovanović/Nova.rs; Goran Srdanov/Nova.rs

Životi influensera neprekidno su u žiži interesovanja i pod lupom od strane mnogobrojne publike i njihovih pratilaca. Neki od njih su započeli ljubavne odnose sa drugim poznatim ličnostima, odnosno kolegama influenserima, zbog čega su postali još interesantniji javnosti.

Kada je današnji dan u pitanju, ljubav je definitivno na prvom mestu, a ovo su samo neki od najzanimljivijih parova sa domaće influens scene.

1. Luna Đogani i Marko Miljković

Marko Miljković se u javnosti prvi put pojavio još 2006. godine u jednom rijaliti programu, dok je Luna Đogani u javnosti prisutna praktično od rođenja, s obzirom na to da je prvo dete jednog od najpopularnijeg para 90tih Anabele Atijas i Luna Đogani.

Luna i Marko su se upoznali u prvoj sezoni jednog rijaliti programa, međutim mlada influenserka je tada uplovila u vezu sa drugim učesnikom, koja se neslavno završila. Njih dvoje su se ponovo susreli u drugoj sezoni istog rijalitija, u kom su nakon nekoliko meseci druženja otpočeli romansu.

Ovaj popularni par uživa u ljubavi već punih 5 godina, dok su u braku 3 godine, a kao kruna njihove ljubavi došle su ćerkice Mia i Lana. Miljkovići se danas uspešno bave društvenim mrežama, i dok je Luna skoncetrisana na svoj Instagram profil, Marko vodi njihov zajednički Jutjub kanal.

Oni su nedavno u IDJQuizu, progovorili o svojoj ljubavi i otkrili šta su pomislili kada su se prvi put sreli.

„Mi kada smo se prvi put sreli, Luna je pomislila ‘Vau, Marko Miljković’ i poljubila me krišom ovde, tik pored usana“, rekao je Marko, dok je Luna tvrdila da to nije bilo baš tako, te je priznala šta je zaista pomislila, kao i da je Marka znala od ranije.

„Jeste, to sam pomislila, ima tu još svašta nešto što sam pomislila, možda nešto nije za javnosti. Pomislila sam kako ima lepa usta, ali nisam te namenski poljubila u usta, možda se slučajno desilo. Ali da jesam pomislila, evo ga Marko Miljković, znala sam ko je on, jer sam ga ranije sretala u klubovima kada sam ja tek krenula da izlazim, on je već uveliko bio baja u separeima. Ja sam ga tada izdaleka posmatrala“, priznala je Luna Đogani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

2. Anja Bla i Baka Prase

Anja Blagojević i Bogdan Ilić svoju vezu su otpočeli pre 4 godine, ipak njihov odnos je tokom godina prošao kroz nekoliko turbulencija, te su oni izvesno vreme proveli razdvojeni.

Njihova priča počela je kada je Baki na društvenim mrežama Anja „zapala za oko“ zbog svojih fotografija. Mlada influenserka se već godinama bavi fitnessom, a Baka joj je u početku lajkovao i redovno komentarisao slike. S obzirom na to da je Anja iz Bosne i Hercegovine, njihove upoznavanje je usledilo tek kada je ona odlučila da se preseli u Beograd zbog studija.

Oni su se u početku neobavezno viđali, ali nakon što su emocije postale prejake, odlučili su da uplove u vezu. S obzirom na to da je Anja živela sama, a da je par svakako provodio dosta vremena zajedno, oni su odlučili da se influenserka preseli u jutjuberov stan. Iako se naizgled činilo da je u njihovom odnosu sve u redu, oni su krajem 2021. godine otkrili da raskidaju i Anja se iselila iz stana.

Par je tačno godinu dana bio rastavljan, ali su i dalje redovno bili u kontaku, te su nekoliko puta uhvaćeni na, kako su oni rekli, prijateljskim ručkovima. Vest o pomirenju par je objavio godinu dana nakon raskida, krajem 2022. godine, nakon čega su se uselili u stan u jednom luksuznom beogradskom naselju. Anja i Baka sada definitivno uživaju u mirnoj luci, a početak 2024. godine dočekali su u novom, luksuznom stanu od gotovo 2 miliona evra. Takođe, jutjuber ne prestaje da iznenađuje izabranicu luksuznim poklonima, te joj je nedavno za 4 godine veze poklonio skupoceni rolex sata, dok joj je za rođendan pre nekoliko dana poklonio automobil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

3. Muđa i Jana Dačović

Poznatih par mladih influensera danas uživa u jednoj od najdužih i najskladnijih veza na influens sceni. Jana i Muđa su jedni od prvih kreatora mlađe generacije na Jutjubu, pa je opšte poznato da uživaju veliku popularnost i da imaju armiju vernih pratioca na društvenim mrežama.

Veliki deo njihovog života i sadržaja koji dele predstavlja upravo njihova veza, koja je od samog početka pod budnim okom javnosti. Par je u vezu stupio pre nešto više od 7 godina, još dok su bili tinejdžeri. Oni su tada najviše snimali za Jutjub, a njihovim pratiocima nije promaklo to da se sve češće pojavljuju zajedno u klipovima i da uživaju u druženju.

Ubrzo su krenule i spekulacije o vezi koje je par potvrdio krajem septembra 2016. godine. Muđa i Jana od tada uživaju u srećnoj vezi u kojoj naizgled nema turbulencija i većih problema. Par se praktično ne razdvaja, a najviše uživaju u zajedničkim putovanjima, te su do sada posetili brojne daleke i egzotične destinacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Vuksanovic (@mudja)

4. Anna Lazarević i Janko

Još jedan par koji se na Jutjub sceni pojavio u ranoj mladosti i započeo svoje prijateljstvo koje se pretvorilo u ljubav. Anna i Janko su tokom godina često bili gosti jedno kod drugog na kanalu i predstavljali su međusobno veliku podršku u građenju svoje influens karijere. Međutim, njihovi fanovi su još pre nekoliko godina počeli da spekulišu o njihovom odnosu i bliskosti.

Anna i Janko su poricali da je njihov odnos nešto više od prijateljstva, a mlada influenserka je često isticala kako ima dečka koji nije voljan da se eksponira i snima. Oni su nastavili zajedno da rade, te su postali jedan od omiljenih dvojaca na Jutjub sceni.

Ipak, čini se da se na kraju između njih dvoje izrodila prava ljubav, te su oni prošlog leta svoje fanove oduševili zajedničkom objavom kojom su priznali da već godinu i po dana uživaju u vezi. Po svemu sudeći, oni su svoju vezu otpočeli na Kubi, a potom su sa iste destinacije posle više od godinu dana skrivanja odlučili da priznaju istinu o svom odnosu.

„Posle skoro godinu i po dana, ponovo na istom mestu, i ponovo zajedno. Dugo smo razmišljali da li da objavimo vezu javno ali smatramo da je došao momenat da sa vama podelimo nešto što već odavno svi znate. Hvala vam za sve ove godine podrške i izvinite što ste toliko čekali. Jedno drugom smo vetar u ledja dugi niz godina i pre ove veze, a od sada, Mi zajedno, sa vama. Volimo vas“, napisali su oni tom prilikom.

Od tada, par se ne razdvaja i redovno deli svoje dogodvoštine, putovanja i detalje o odnosu sa svojim vernim pratiocima na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence