Pretraži

ONE SU NAŠE NAJPOPULARNIJE INFLUENSERKE: O njima su tokom 2022. godine brujale društvene mreže!

Influence
0
Screenshot: Instagram/anjablaa

Ove godine izdvojili smo 5 devojaka koje su bile najaktuelnije na društvenim mrežama.
Neke od njih su i tokom 2021. godine bile u žiži javnosti, a neke su se prvi put u 2022. našle na ovakvoj listi.


UKI Q JE I OVE GODINE BILA GLAVNA TEMA

Una Kablar, poznatija kao Uki Q, već duže vreme drži visoku poziciju na listi najpopualrnijih tiktokerki u našoj zemlji. Ove godine je, nažalost, u žižu javnosti dospela zbog svoje sestre Sare, koju je brutalno pretukao suprug Damjan.

U želji da istera pravdu i da Damjan dobije zasluženu kaznu, Una na svom Instagram profilu svakodnevno objavljuje novosti u vezi sa tim slučajem, a pored toga, ona se zalaže za podizanje svesti o nasilju nad ženama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Još jedan događaj koji je obeležio godinu je i vest da je Uki nakon dužeg vremena uplovila u novu vezu – nakon veze sa Sergejem Pajićem, influenserkino srce je ovog puta osvojio crnogorski infleunser Luka Bojović Lux.

Iako su na početku pokušavali da sakriju vezu, u tome nisu uspeli, a sada redovno sa fanovima na društvenim mrežama dele zajedničke slike.


TEODORA POPOVSKA JE DIGLA VELIKU PRAŠINU

Teodora Popovska je u poslednjih godinu dana prava atrakcija na društvenim mrežama. Iako je popularnost stekla zanimljivim skečevima, gde imitira "likušu iz škole", ona je svoj kontent znatno proširila, a nedavno je upolovila u muzičke vode. U ovoj godini ušla je i u vezu sa izvođačem i njenom dugogodišnjom simpatijom Reljom Torinnom, sa kojim je snimila i pesmu "Haos, lom", koja je postigla veliki uspeh.

 

 

 

Naša ekipa se često u toku 2022. godine družila sa Teodorom, a veliku pažnju javnosti izazvala je emisija u kojoj je Popovska imala dejt sa učesnikom IDJShow-a Severinom Janjetovićem. Severin je tokom takmičenja u više navrata isticao da je bio zaljubljen u mladu tiktokerku, međutim ono što je zanimljivo jeste to da je na snimanje emisije tiktokerka došla sa svojim sadašnjim dečkom koji joj je tom prilikom pružio punu podršku, ali i poverenje.


ANJA BLA KONSTANTNO IZAZIVA PAŽNJU

Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, već nekoliko godina bavi se fitnesom i influenserka je, a široj publici postala je poznata kada je ušla u vezu sa popularnim jutjuberom Bakom Prasetom.

Njihova veza privlačila je pažnju korisnika na društvenim mrežama, pa je tako Anja dobila mnogo pratilaca i postala zvezda na Instagramu, ali i Tiktok-u, gde je prati više od 300.000 ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

 

Iako su Anja i Baka početkom godine raskinuli, njihov odnos i dalje je jedna od glavnih tema u medijima, posebno jer je bivši par ostao u dobrim odnosima, te su u više navrata viđeni zajedno. Takođe, jutjuber joj je posvetio pesmu "Tokyo", a zajedno su snimali i lajvove za njegov Jutjub kanal. Veliku prašinu izazvalo je to što su se Anja i Baka jednom prilikom poljubili, zbog čega se spekulisalo da su se pomirili. Ipak, to se još uvek nije dogodilo, ali njihovi fanovi ne kriju koliko priželjkuju da se to dogodi.


U nastavku pogoledajte koje još influenserke su zauzele mesto na našoj listi najpopularnijih u 2022. godini:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence