Pretraži

Brat Đine Džinović ne prestaje da intrigira javnost: Kana retko viđamo, a novom fotografijom ostavio je obožavateljke bez teksta (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Brat Đine Džinović nije previše aktivan na društvenim mrežama, a sada je rešio da obraduje obožavateljke fotografijom iz teretane. 

Đinu Džinović, ćerku poznatog pevača Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović često viđamo na društvenim mrežama. Ona je postala jedna od najaktivnijih influenserki na našim prostorima i pratioci su u potpunosti upućeni u njen društveni život.

Sa druge strane, ono je što mnogima i dalje malo poznato, jeste da Haris i Melina osim Đine imaju još jedno dete. U pitanju je njihov sin Kan, koji je mlađi od Đine i jako ga retko možemo videti na društvenim mrežama.

Kana smo prvenstveno imali prilike da upoznamo kada ga je Đina pokazala na Tiktoku, a ovaj misteriozni dečko ponekad objavi i neke detalje iz svog života na Instagram nalogu.

Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Naime, on je sudeći po fotografijama, već dugo u vezi sa misterioznom lepoticom koja nije poznata javnosti, a povremeno sa pratiocima podele pojedine momente iz svog života, kojima uvek privuku veliku pažnju.

Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Po njegovim fotografijama se može zaključiti da voli boks i da uživa u ovoj borilačkoj veštini, pa se može pretpostaviti da mu je to hobi. Kan zasigurno brine o svom telu, što se svakako može  primetiti na njegovim fotografijama, a sada je ovaj mladić objavio fotografiju na kojoj pozira u teretani, dok mu mišići dolaze u prvi plan.

Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Ova objava privukla je veliku pažnju njegovih pratilaca, ali i oduševljenje Kanovih obožavateljki koje s nestrpljenjem iščekuju svaku novu objavu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence