Pretraži

Objavila sadržaj iz arhive, pa sve ostavila bez teksta: Anja Bla provokativnim snimkom zapalila Instagaram

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto.Printscreen/Instagram:anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla objavila je snimak koji je nastao tokom njenog putovanja na Sejšele, pa provokativnim izgledom privukla veliku pažnju pratilaca.

Anja Bla neretko privlači veliku pažnju pratilaca svojim senzulanim fotografijama. Poznata influenserka dosta pažnje posvećuje „održavnnju“ svoje linije, pa neretko možemo videti njene fotografije iz teretane ili kako priprema zdrave obroke koji joj pored treninga pomažu da održi kilažu i da ima izvajanu figuru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Njena izdefinisana figura postala je uzor i želja mnogobrojnih devojkama koje često pitaju Anju za savete kako da dobiju savršenu figru poput njene. Influenserka im neretko izlazi u susret zbog čega broj njenih pratilaca iz dana u dan sve više raste, a uskoro će je na Instagramu pratiti čak milion pratilaca.

Sada je ona novom objavom ponovo privukla mnoštvo pogleda i izazvala buru na društvenim mrežama.

Naime, ona je na svom Instagramu objavila, kako je sama napisala:

„Zaboravljeni video sa Šejšela„, na kojom se vidi kako u tropskim krajevima pozira na suncu u žutom kupaćem kostimu. Ova fotografija je svakako dokaz njenih napora koje ulaže u treninge, a ova objava izazvala je veliki broj komentara na društvenim mrežama:

„Najzgodnija“, „Goriš“, „Kako si lepa“, „Čekamo leto da izgoriš sa slikama“, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara koji su se pronašli ispod ove objave.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Podsetimo se, osim fotografija koje prikazuju rezultate napornog treninga i koji inspirišu mnoge, influesnerka neretko daje savete za pravilno vežbanje, a nedavno je pratiocima objasnila na koji način postiže da ima izdefinisana leđa i ramena.

„Ja u poslednje vreme gornji deo radim sa lakšim kilažama i više ponavljanja jer ne želim da mi mišići rastu, već da budem lepo izdefinisana. Gornji deo radim jednom, ponekad dva puta nedeljno“, napisala je Anja u opisu klipa u kom je pokazala nekoliko vežbi koje ona najčešće radi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence