Pretraži

Njihova ljubav nije znala za granice: Naše popularne influenserke uživaju u ljubavi sa momcima iz drugih zemalja, a neki od njih su i MILIONERI

Influence
0

Da ljubav često ne zna za granice, dokazuju i naše poznate influenserke, koje su svoju sreću pronašle hiljadama kilometara od Srbije.

Tokom godina, pojedine su mediji povezivali sa poznatim strancima, neke su stupile u vezu, a ima i onih koji su stale na ludi kamen.

TAMARA KALINIĆ I FILIPO TESTA

Naša najpopularnija influenserka, koja je stekla inostranu slavu i danas sarađuje sa nekim od najvećih svetskih brendova, Tamara Kalinić već neko vreme uživa u ljubavi sa Italijanom, menadžerom svetskih brendova, Filipom Testom.

Oni su se prethodne godine verili u jednom od najluksuznijih hotela u Italiji, a tom prilikom Tamara je dobila verenički prsten u vrednosti od 26.000 dolara.

Njihova ljubav započela je 2020. godine, nakon čega se influenserka vođena ljubavlju, iz Velike Britanije u kojoj je prethodno završila studije i započela svoju influensersku karijeru, preselila u Francusku i sada važe za jedan od omiljenih parova na domaćoj, ali i inostranoj sceni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

ZORANNAH I ELOJ RUM

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već više od godinu dana je u vezi sa Elojem Rumom, holandskim fudbalskim golmanom.

Oni su stupili u kontakt na izvesnoj aplikaciji za upoznavanje koja je osmišljena za poznate ličnosti, gde su se neko vreme dopisivali, a potom odlučili i da se vide.

Od tada se ne razdvajaju, a par je najpre živeo u Americi zbog fudbalerovog angažmana, a zatim su se preselili u Holandiju kada je Eloj potpisao za tamnošnji klub, ali i dalje često posećuje Srbiju.

Svom partneru pokazala je i našu zemlju, a Eloj je uživao u našem gostoprimstvu, hrani i noćnom životu, a nedavno je par iz prvih redova bodrio i Orlove u Nemačkoj na Evropskom prvenstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

ŽELJANA JEVTIĆ I MUHAMED

Željana Jevtić jedna je od naših najpraćenijih tiktokerki, a veliku popularnost je stekla kada je počela da snima lajvove sa turskim influenserom Muhamedom.

Njih je dnevno pratilo blizu million i po ljudi iz svih krajeva sveta, a mnogi su smatrali da su njih dvoje uplovili i u romansu, a ni oni sami nisu krili da su zaljubljeni. Zbog jezičke barijere, oni su konverzaciju započeli na engleskom jeziku, a jedno vreme su naizmenično pevali srpske i turske ljubavne pesme.

@okic.dokic najdrazi lajv!❤️‍🔥#tiktoklive #fypシ #turkey🇹🇷 #serbia🇷🇸 #muhammet #tiktok #zeljana ♬ Sunny Day – Ted Fresco

Njih je publika verno pratila, a tiktokerima je u to vreme popularnost rasla neverovatnom brzinom, i dok su mnogi podržali njihovu ljubav, bilo je i onih koji su smatrali da je turski influenser u navodnu vezu sa Željanom ušao samo kako bi prikupio što veći broj pratilaca.

Iako se tiktokerka po ovom pitanju nije oglašavala, veruje se da je upravo to razlog prekida njihovog odnosa.

MARIJA ŽEŽELJ I ALISTER BARKLI

Manekenka srpskog porekla sa stalnom adresom u SAD-u, Marija Žeželj, do nedavno je uživala u vezi sa sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija, Alisterom Barklijem.

Ona je naslednika medijskog mogula upoznala u Njujorku, gde živi od 2018. godine. Kako se spekulisalo, manekenka je do naslednika imperije došla preko zajedničke drugarice, a ona je bila ta koja je prva prišla Alisteru.

Međutim, iako su njih dvoje uživali u romansi skoro dve godine, pre tri meseca došlo je do raskida, a kako se veruje, razlog su njihove brojne poslovne obaveze.

UROŠ JOVČIĆ I DŽENI MARTIN

Iako je znatno veći broj naših influenserki koje su povezivali sa strancima, jedna specifična situacija je veza našeg glumca Uroša Jovčića sa španskom influenserkom Dženi Martin.

Njihova ljubavna priča mnogima je prirsla srcu, a započela je pre 13 godina, na snimanju filma Montevideo, vidimo se.

S obzirom na to da je Dženi u tom trenutku imala samo 15 godina, a Uroš 21, njihov odnos je u početku bio potpuno platonski, da bi s vremenom prerastao u pravu ljubav. Posle izvesnog vremena, razdvojenost je postala neizdrživa, te je ona odlučila da se preseli u Srbiju.

Oni su svoju ljubav krunisali brakom 2021. godine, a prošle godine su postali ponosni roditelji njihovog prvog sina, kome su dali ime Oliver.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence