Pretraži

„Niti sam srećan, niti sam bogat“: Cale odgovorio Lei Stanković, pa iznenadio sve priznanjem (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Poznati influenser Cale podelio je nostalgičnu uspomenu iz prošlosti pa prokomentarisao želje njegove najbolje prijateljice, Lee Stanković.

Cale i Lea važe za jedan od najzanimljivijih tandema na našoj influens sceni i imaju jedno od najjačih prijateljstva među influenserima. Iako svoj sadržaj prave za odvojene kanale, influenseri su gotovo nerazdvojni pa fanove neretko oduševljavaju njihovim zajedničkim objavama.

Sada je Lea u svoj stan pozvala prijatelje na već tradicionalni ručak kod nje, a Cale je tom prilikom pronašao jednu belešku u svesci koja ga je vratila u ranije dane njihovog druženja.

On je pronašao poruku koju mu je Lea uputila i poželela mu dve stvari.

„Cale dragi, imam da ti poručim dve stvari: Budi uvek srećan i dobar. Volim te!“, pročitao je on prokomentarisavši da ju je otvorio dok se osećao depresivno, te da ga je ova poruka raznežila i razveselila, pa je u opisu dodao:

„Niti sam srećan niti sam bogat, volim te“, napisao je on, a Lea je podelila ovu objavu pa prokomentarisala:

„Ja sam ovo napisala pre 3 godine i stojim iza svega.“

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Inače, Lea i Cale su nedavno gostovali u podkastu „Bunker“ kod Lune Đogani, pa je Lea tom prilikom otkrila kako su se njih dvoje upoznali:

„Cale je došao slučajno do mog broja telefona preko neke grupe u kojoj smo zajedno bili i onda je krenuo da mi piše „hajde da se reklamiramo međusobno na Instagramu“ gde sam ja kulirala i bila u fazonu „Bože, niti se poznajemo niti išta“ i on meni tako nekoliko puta“, započela je Lea njihovu priču, pa dodala:

„I došla sad prilika, dolazi on u Beograd i sad čovek je tu, moraš da se upoznaš. Oni su svi mislili da sam ja uobražena, a nisam ja uobražena nego sam za njega mislila da je budala“, istakla je uz puno smeha.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence