Pretraži

Nina Đogani doživela saobraćajnu nezgodu: Anabela se oglasila iz Urgentnog centra, pa otkrila detalje o stanju njene ćerke

Influence
0
nina đogani
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Poznata influenserka Nina Đogani doživela je saobraćajnu neserću, pa se tim povodom odmah oglasila njena majka, pevačica Anabela Atijas koja je otkrila sve detalje nemilog događaja.

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani, tokom prošle noći doživela je saobraćajnu nezgodu nakon koje je odmah prevezena u Urgentni centar kako bi obavila sve neophodne preglede.

Njena majka Anabela odmah se oglasila ovim povodom i za domaće medije otkrila da je Nina srećom prošla bez većih povreda, ali da joj je u bolnici urađeno nekoliko neophodnih testova i pregleda.

Tačno je, evo nas u Urgentnom centru. Na auto-putu zakočila je i naglo udarila. Nema velikih povreda. Trenutno joj snimaju vrat, malo je povredila ruku, ugruvana je – rekla je Anabela za „Blic“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@nina_djoganii)

Ova vest je sve uzrujala, a samo nekoliko sati pre nesreće Nina je na svom profilu podelila fotografiju iz 2010. godine kada je sa Anabelom i starijom sestrom Lunom Đogani gostovala u jendoj emisjiji.

Ona je sličan potez napravila i pre nekoliko dana kada se pohvalila svojom mamom i istkla zašto joj veruje.

– Moja boginja. Mama imaš 35 maks, ja ti ne verujem da imaš 50 eto Boga mi – istakla je Nina u opsiu fotografije na kojoj se vidi Anablea dok je gostovala u jednoj emsijiji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence