Pretraži

Nije mogla da zadrži suze: Janko obradovao mamu novim automobilom, ovakvo rođendansko iznenađenje nije očekivala (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
Foto: Printscreen Youtube/Janko

Poznati influenser Stefan Janković, poznatiji kao Janko, svojoj mami je za 50. rođendan poklonio novi automobil, a njena rekacija je raznežila sve.

Janko je već godinama veoma aktivan na društvenim mrežama gde privlači veliku pažnju fanova. Premda je u influens svet ušao veoma mlad, on je zahvaljući trudu uspeo da izgradi zavidnu karijeru, a sada plodove svog rada pokazuje na nesebičan način.

Naime, on je odlučio da na svom Jutjub kanalu jednom mesečno objavljuje videe u kojima svoje najbliže iznenađuje posebnim poklonima, a prva na listi se pronašla njegova mama koju je Stefan iznenadio novim automobilom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

„Došao sam u svoj grad, da iznendim svoje najbliže. Mislim da je to nešto najbolje što možete uraditi kada ste na vrhuncu karijere i kada uspete, a ja baš volim da se vratim u svoj rodni grad. Barem jednom, a nekada i dva-tri puta mesečno dođem, iako imam dosta obaveza“, objasnio je Janko.

On je ovom prilikom odlučio da iznenadi članove svoje porodice, sestru i mamu, ali i decu iz komšiluka koju je oduševio humanim gestom.

„Prvo koga iznenađujemo je moja sestra koja je pre dva dana slavila svoj rođendan“, rekao je Janko, pa pokazao koji poklon je pripremio za nju.

On je snimio situaciju gde je sestri darovao novi telefon, marke iPhone, koji je nju ostavio bez teksta, a onda je pokazao poklon koji je spremio za svoju mamu.

„Ljudi, u ovom jajetu se nalazi ne bilo šta, već ključ. Ključ maminog novog auta, jer ona danas puni 50 godina, a ja sam odlučio da joj poklonim novi auto i to ne na bilo koji način već sam odlučio da joj stavim ključ u kinder jaje. Da ništa ne bi bilo sumnjivo ja sam njoj rekao da ovaj auto poklanjam sestri, a u stvari ga poklanjam njoj, tako da sad ćemo da vidimo njenu reakciju“ najavio je Janko.

Njegova mama je bila iznenađena kada ga je videla, a on joj je potom predao ključeve automobila koji je bio parkiran u njenom dvorištu, a ovaj gest ostavio ju je bez teksta.

„Ti stvrano sinko nisi normalan. Zašto to radiš, zašto se trošiš!?“, rekla je Stefanova mama, dok joj on pokazivao njen novi automobil marke Smart.

Nakon ovoga usledio je i jedan humani gest, gde je Janko deci iz komšiluka poklonio po jedan bicikl, zbog čega su oni ostali oduševljeni, a osmesi na njihovim licima govorili su više od hiljadu reči.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence