Pretraži

„Nekad nemam vremena za tebe“: Janko emotivnim snimkom raznežio sve, pokazao do koje osobe mu je najviše stalo (VIDEO)

Influence
0
janko
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Jutjuber Stefan Janković, poznatiji kao Janko, oduševio je i raznežio mnoge najnovijim video klipom.

Poznato je da je Janko poreklom iz Vranje, gde je i započeo svoju Jutjub karijeru, a s obzirom na to da je postajao sve popularniji i popularniji, on se nakon nekog vremena preselio u Beograd.

Međutim, od svojih početaka mladi influenser je često pričao o svojoj porodici i isticao koliko je vezan za njih. Iako nisu svi članovi njegove porodice bili raspoloženi da se tokom godina snimaju za njegov kanal, jedna od njegovih najvećih podrški bila je njegova majka, koja je učestvovala u desetinama njegovih klipova.

Pre dve nedelje, Janko je oduševio svoju mamu, ali i fanove, kada joj je za 50. rođendan poklonio novi automobil.

„Ti stvarno sinko nisi normalan. Zašto to radiš, zašto se trošiš!?“, rekla mu je mama koja nije mogla da sakrije suze povodom iznenađenja.

Ipak, lepim gestovima tu nije bio kraj, te je jutjuber svoju majku oduševio i jednim putovanjem. Nakon što se vratio sa Maldiva, na kojima je bio sa dugogodišnjom devojkom, influenserkom Annom Lazarević, Janko je otputovao u Grčku sa mamom. Oni su podelili nekoliko fotografija kako uživaju, a on je svaku sliku ispratio sa emotikonom srca.

Sada je Janko napravio kompilaciju slika i snimaka sa ovog odmora i u emotivnom video klipu pokazao koliko mu majka znači.

„Mama, volim te. Znam da ti ovo ne govorim često i znam da nekad nemam vremena za tebe, ali isto znam da si ti uvek bila… Mama, molim te, ne zaboravi da si ti oduvek bila najbolja“, navodi se između ostalog u snimku koji je oduševio njegove fanove, nakon čega su usledili brojni komentari podrške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

„Svaka čast“, „Bravo Janko care, majka je jedna“, „Bravo, retkost je to danas videti“, „Respekt, brate, veliki“, samo su neki od komentara koji su se nanizali ispod ovog klipa.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence