Pretraži

“Neću vas držati u neizvesnosti“: Cobeliks otkrila pol deteta, poznati sportista i ona već izabrali i ime za bebu (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/cobeliks

Influenserka Jelena Nikolić, na društvenim mrežama poznata pod imenom Cobeliks, nedavno je na svom Instagram nalogu podelila najsrećnije vesti sa svojim pratiocima, te otkrila da očekuje dete sa vaterpolistom Nemanjom Vico.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Nikolic (@_babytuna)

Cobeliks ili Babytuna kako je neki znaju, je omiljena influenserka mnogih devojaka, čije je simpatije osvojila brojnim iskrenim bjuti preporukama.

Pre par dana Jelena je oduševila svoje pratioce kada je podelila radosne vesti da će se uskoro ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi, odnosno da će postati mama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Nikolic (@_babytuna)

Ona je tada objavila fotografiju stomaka, u zagrljaju svog verenika, i tako saopštila ove vesti svojim pratiocima.

Influenserka je sada odgovarala na pitanja svojih pratilaca, od kojih su se mnoga ticala upravo njene trudnoće, kao i odnosa sa verenikom, crnogorskim sportistom. Jedno od pitanja ticalo se i pola bebe, te je Cobeliks iskoristila ovu priliku i odlučila da otkrije da li će dobiti dečaka ili devojčicu

„Da li sam propustila pol ili nisi otkrila još?“, glasilo je pitanje.

„Hajde da vas ne držim više u neizvesnosti, jer ste mi pretrpali inbox“, napisala je Jelena, pa dodala roze detalje uz fotografiju čime je potvrdila da očekuju devojčicu.

Foto:Printscreen/Instagram:babytuna_

Ona je potom progovorila i o imenu za bebu i otkrila da je i to „već rešeno“, ali za sada nije želela da podeli ime za koje se ovaj par odlučio, ali je evidentno da su Cobeliks i njen izabranik spremni za roditeljsku ulogu koja ih očekuje u avgustu, kada će se influenserka poroditi.

Foto:Printscreen/Instagram:babytuna_

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence