Pretraži

Popularna influenserka u drugom stanju! Cobeliks lepe vesti podelila u zagrljaju poznatog sportiste (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/cobeliks

Influenserka Jelena Nikolić podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama najlepše vesti!

Jelena, na Instagramu poznata i pod nadimkom Cobeliks, već neko vreme uživa u srećnoj vezi sa crnogorskim vaterpolistom Nemanjom Vicom.

Par je svoju vezu obelodanio krajem maja prošle godine, a potom su sve krajem oktobra iznenadili vestima da je došlo i do veridbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cobeliks (@cobeliks)

Ubrzo je po društvenim mrežama, naročito na X-u (Tviter) krenulo da se spekuliše da je Jelena u drugom stanju. Do ovog zaključka tviteraši su došli na osnovu njenih slika, kao i modnih kombinacija koje su se u poslednje vreme sastojali od nešto širih komada.

Sada, mesecima kasnije, influenserka je potvrdila ove vesti fotografijom koja je raznežila sve. Na pomenutoj objavi, njen verenik nežno grli njen stomak po kom se zaključuje da je Jelena već u poodmakloj trudnoći, a ova fotka je za samo nekoliko sati prikupila više od 11 hiljada lajkova, kao i brojne čestike njenih pratilaca i kolega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cobeliks (@cobeliks)

Podsetimo, Cobeliks je dugi niz godina bila u vezi sa popularnim reperom Cobijem. Kako par nije često pričao o svom odnosu u javnosti, tako ni vesti o raskidu do koga je došlo prošle godine nisu komentarisali. Vrlo brzo nakon raskida, Jelena je uplovila u vezu sa vaterpolistom pored koga je očigledno pronašla svoju sreću, dok se o reperovom privatnom životu malo zna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence