Pretraži

„Nastavite da se pravite pametne“: Anja Bla provokativnim snimkom pokrenula lavinu komentara, pa oštro odgovorila na kritike (FOTO)

Influence
0
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla ponovo se našla na meti negativnih komentara, na koje je oštro uzvratila i podelila svoj veliki uspeh.

Anja često svojim provokativnim fotografijama i izgledom privlači pažnju i brojne komentare najčešće na svojim društvenim mrežama. Ipak, pored brojnih muških komentara, influenserka se često suočava sa negativnim komentarima na njen račun koje joj ostavljaju mahom devojke i žene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Tako je juče jedan Anjin reels na Instagramu privukao veliku pažnju i izazvao pravu buru na njenom profilu. Ona je objavila snimak sa jednog od njenih putovanja, a na pomenutom klipu influenserka je u kupaćem koji je vidno istakao sve njene atribute, koji možete pogledati ovde.

Ovaj post je izazvao podeljena mišljenja, a Anja je potom jedan od negativnih komentara podelila na svom storiju.

„Evo ga opet ‘ja zaradim mnogo više nego ti, stay mad’. Ženo. Ja radim u banci i u životu ne bih menjala ovaj posao za ovo ku**anje ni da su milioni. Tvoje razmišljanje i pare u glavi će te dovesti do 0, em nemaš morala em će ti mužić sve prokockati za 2 godine pa nećete imati ništa. Poštuj sebe malo više ljubavi! Ostani ljuta“, napisala joj je jedna devojka.

Uz skrinšot ovog komentara, mlada influenserka je oštro odgovorila na ovo i slična mišljenja koje joj ljudi neretko ostavljaju ispod njenog sadržaja na društvenim mrežama.

„Može li neko gospođi iz banke da objasni da ne znam da postoji i da me ne zanima pošto ja ne uspevam. To što tebe zanimam ja, kako je meni, da li ću ostati bez para i slično ne znači da mene zanimaš ti. Izvini devojko. Poklanjajte pažnju nekome koga zanimate“, napisala je Anja Bla.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Samo nekoliko sati kasnije, ona je podelila još jedan stori i otkrila da je upravo zahvaljujući negativnim komentarima njen pomenuti snimak dostigao preko milion pregleda, 72 hiljada lajkova i preko 500 komentara.

„Hvala svima na komentarima, pogotovu negativnim. Zahvaljujući vama imamo milion pregleda za samo par sati. Znam da pojedinima to nije bio cilj, ali svaki put se to desi, što više komentara, svađe i vaših gluposti meni objava bolje prolazi i profil mi tako raste. Tako da samo nastavite da se pravite pametne“, istakla je popularna influenserka.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence