Pretraži

Anja Bla jednim potezom izazvala pometnju na društvenim mrežama, pa se javno izvinila pratiocima (FOTO)

Influence
0
anja bla

Poznata influenserka Anja Bla jednim komentarom izazvala je pometnju na Instagarmu, pa se nakon toga javno izvinila svojim pratiocima.

Anja svakodnevno sa svojim pratiocima deli momente iz svog privatnog života. Ona je poslednjih godina veoma aktivna na društvenim mrežama, pa su njeni fanovi upućeni u sva dešavanja iz njenog života.

Nju su svi prvo upoznali kao devojku poznatog influesnera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ali se Anja vremenom probila i postala veoma uspešna influenserka koja promoviše vežbanje i zdrav život.

Danas svaka njena objava i komentar privlače veliku pažnju, a dokaz tome je i njena poslednja objava. Naime ona je na svom Instagarm profilu postavila priču na kojoj je fotografisala jednog goluba, pa je u opisu stavila:

– Najdeblji golub kog sam videla u životu – bio je usputni komentar za koji se ni Anja nije nadala da će privući toliku pažnju. Ipak, čini se da je influenserka dobila dosta negativnih komentara zbog ovog goluba, pa se zbog toga u svojoj sledećoj priči javno izvinila svojim pratiocima.

Foto: Instagram prinscreen/anjablaa

– Ja se izvinjavam svim ljudima koji su se pronašli uvređeni jer sam rekla da je golub debeo… – rekla je ona između ostalog, pa dodala:

  • Opustite se malo ne shvatajte sve previše ozbiljno.
Foto: Instagram prinscreen/anjablaa

Inače, ona je nedavno takođe privukla veliku pažnju fanova jednom objavom, kada je pokazala da vozi novi automobil njenog dečka, influensera Bake Praseta, pa je u opisu stavila:

– Koliko me Bogdan voli od 1 do 100 budući da mi daje da vozim brabusa? – našalila se ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence