Pretraži

Naš jutjuber poklanja PORŠEA! Nakon Range Rovera, Lux rešio da fanove obraduje još jednim skupocenim automobilom (VIDEO)

Influence
0

Jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Lux nakon što je jednom fanu poklonio automobil marke „Range Rover“, odlučio je da sada pokloni i novog Poršea, a o svemu je fanove informisao putem svog Instagram profila.

Jutjuber i influenser Luka Bojović Lux proslavio se na društvenim mrežama strimovanjem igrica i klipovima na Jutjubu. Naporan rad i upornost doprineli su tome da jutjuber izgradi veliku bazu fanova koji verno prate sve njegove objave.

Zahvaljujući velikim naporima, on danas zarađuje ogromne sume novca, o kojima je nekada mogao samo da sanja, i zahvaljujući kojima danas sebi može da obezbedi luksuzne modne komade, kao i život u luksuznom penthausu sa pogledom na ceo grad.

Ipak, tokom izgradnje svoje karijere on nije zaboravio ni svoje fanove koji su mu pomogli da ostvari željene razultate, pa tako neretko organizuje vredna darivanja, a nedavno je jedan od poklona bio i automobil marke „Range Rover“, koji je osvojio jedan njegov fan.

„Poklonio sam svog Range Rovera! Gotov je jedan veliki projekat iz kog je kao pobednik izašao @radic_5. Hvala svima koji su podržali i pratili ovu nagradnu igru. Mnogo sam ponosan i srećan što sam u mogućnosti da nekome ulepšamo život na neki način. Uskoro kupujem još jedan auto koji ću vam takođe pokloniti“, napisao je on ispod fotografije na kojoj je sa dobitnikom pozirao ispred njegove nagrade.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Sada je influenser odlučio da ispuni obećanje koje je tada dao, pa je kupio novi automobil koji je rešio da pokloni nekome od fanova, a pratioce je o svemu obavestio putem svog profila.

„Dame i gospodo, kao što sam i obećao, kupio sam novi Porše Panameru, koju ću da poklonim nekome od vas. Prethodni giveaway sa Range Roverom je prošao zaista brutalno. Nakon toga odlučio sam da ču da kupim Poršea i da ćemo da napravimo giveaway za Poršea. Danas je stigla Panamera, a uskoro ću da objavim tačan datum kad će da počne i giveaway. Giveaway će se održati na mom Instagram profilu, tako da ako želite da postanete vlasnik ove Panamere morate da pratite moj profil, a uskoro će te saznati i tačan datum početka nagradne igre“, rekao je on, pa pokazao automobil.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

„Auto je brutalan. Kao što možete da vidite u pitanju je beli auto sa crnim detaljima, crne felne, imamo i crni spojler i mnogo mi se svideo prvi put kada sam ga video, samo sam rekao da hoću ovu Panameru. Hoću da neko ko me prati osvoji ovaj auto jer ovo je sad već malo ozbiljniji nivo u odnosu na Range Rovera. Range Rover projekat sam po sebi je bio onako poprilično zahtevan, ali ovo je daleko ozbiljnije, tako da pratite moj Instagram profil i više detalja saznaćete uskoro“, izjavio je Luka a juče je na svom profilu otkrio da će giveaway početi 10. avgusta.

Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence