Pretraži

Nakon zlostavljanja u detinjstvu i odslužene vojske, počela da zarađuje milione: Ko je tiktokerka koju danas prati preko 94 miliona ljudi

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/bellapoarch

Danas jedna od najpopularnijih tiktokerki sveta koja zahvaljujući svojim objavama zarađuje milione, prošla je pakao u detinjstvu, nakon čega se prijavila u vojsku, a ono što je naučila tokom služenja poslužilo joj je kao inspiracija za današnje klipove.

Bela Porč je danas jedno od najpoznatijih imena u svetu Tiktoka. Ova mlada devojka se nalazi na listi 5 najpopularnijih tiktokera celog sveta, kao i na listi onih koji najviše zarađuju putem ove društvene mreže.

Mlada internet zvezda koju danas na Tiktoku prati preko 94.1 milion pratilaca popularnost je stekla objavom u kojoj usne sinhronizuju pesmu „M to the B“, britanske reperke Mili B. Sa velikom popularnošću je došlo i veliko bogatstvo, pa ova influenserka danas samo za jednu objavu dobija vrtoglavih 30 hiljada dolara.

 

@bellapoarch To the 🐝 🐝 🐝 #fyp ♬ M to the B – Millie B

Premda danas uživa veliku popularnost, naročito među mlađom publikom, detalji njenog života malo su kome poznati, a njena životna priča svakako šalje duboku poruku.

Bela Porč je zapravo njeno ime samo na Tiktoku, dok je njeno pravo ime Denari Tejlor. Premda je mnogima čudna ova pojava, drugi su često komentarisali kako razumeju njenu potrebu da razdvoji privatni život od „poslovnog“, pa su kao primer navodili Lejdi Gagu, kojoj je pravo ime zapravo Stefani Džoan Andželina Džermanota.

Nije samo njeno ime postalo tema mnogobrojnih rasparava, već su u rasprave o njoj ušle i njene godine. Naime, Bela je rođena 8. februara 1997. godine. Istinitost tog podatka se dovela u pitanje zbog njenih objava sa 18. rođendana, koje su se pojavile na njenom Instagramu 2019. godine. U jednom trenutku su se pojavili i navodi da je rođena 2001. godine, međutim to demanjtuje činjenica da se Bela 2015. godine prijavila kao dobrovoljac u mornarici, što može da se uradi tek nakon što napunite 17, a da je rođena 2001. godine ona bi imala 14 godina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella Poarch (@bellapoarch)

Premda se o njenom detinjstvu ne zna mnogo, ona je nedavno u igri „Istina i izazov“ na Tiktoku otkrila da je usvojena sa dve godine. Pre toga je živela sa svojom babom u kartonskom naselju. Čovek koji ju je usvojio služio je vojsku u SAD-u, a tokom služenja u Saudijskoj Arabiji gde je bio stacinoar upoznao je njenu majku, poreklom sa Filipina. Ona je jednom prilikom istakla da je s polubratom bila zlostavljana tokom detinjstva, sve dok nije krenula u vojsku. Tom prilikom je takođe istakla da su je „njeni ožiljci“ zbog zlostavljanja činili nesigurnom, pa je prekrivanje mnogobrojnih ožiljaka upravo razlog što je uradila mnogobrojne tetovaže na telu.

Upravo želja da se oseća nezavisno i slobodno „naterale“ su danas poznatu tiktokerku da se 2015. godine prijavi za američku mornaricu. Tokom službe u Japanu ona je zavolela japanksu kulturu čiji se uticaj i te kako možete primetiti u njenim videima. Pričajući jednom prilikom za magazin Vog, ona je rekla:

„Mornarica me je naučila jednu stvar: ne možete sve sami i potrebno da je da imate veliku porodicu oko sebe da biste verovali i postigli velike stvari“, rekla je tiktok zvezda.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella Poarch (@bellapoarch)

Bela se 2019. godine u tajnosti udala za Tajlera Porča, a 2022. godine je podnela rahtev za razvod. Ova vest šokirala je njene mnogobrojne koji nisu mogli da poveruju da za 3 godine nijednog momenta nije isplivala vest ili bilo kakva naznaka da je zvezda, koju prate milioni, udata.

S obzirom na tajnovitost u vezi braka, ali i ostalih činjenica u njenom životu, fanovima samo ostaje da se pitaju šta još ne znaju o popularnoj devojci koja oduševljava svojim tiktok objavama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence