Pretraži

Muđa doživeo neprijatnost u Dubaiju, pa se odmah požalio devojci: „Svi stranci su morali da izađu zbog mene!“

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

Jedan od omiljenih influens parova, Jana Dačović i Stefan Vuksanović Muđa, otputovali su u Dubai, gde je influenser doživeo neprijatnost, nakon što je u slučajno „pokvario“ lift.

Jana i Stefan važe za jedan od najskladnijih influens parova na blogerskoj sceni i ta titula im je dodeljena još pre 7 godina kada su obelodanili svoju vezu, a od tada ne prestaju da oduševljavaju svoje brojne fanove zanimljivim zajedničkim objavama na društvenim mrežama.

Iako ne žive u istom gradu oni redovno održavaju kontakt i trude se da provode što više vremena zajedno, a sada su se uputili i na zajedničko putovanje.

Naime, poznati par je otputovao na omiljenu lokaciju poznatih, Dubai, a niz fotografija koje su podelili sa svojim fanovima pokazuju da par i te kako uživa u romantičnim trenucima, kao i čarima ove popularne lokacije.

Oni su se fotografisali ispred Burdž Kalife, napravili inspirativne snimke na krovu jedne zgrade gde su uživali u popodnevnom kupanju u prelepom bazenu, dok je iza njih bio pogled na grad, ali i uživali u večeri u luksuznom restoranu. Njihove fotografije su oličenje dobrog ukusa, ali uprkos svemu jedna posebna fotografija je naročito privukla pažnju fanova.

Naime, u pitanju je fotografija koju je Jana objavila na svojoj Instagram priči, a na kojoj je slikan ekran dopisivanja sa Muđom koji joj je opisao u kakvoj se situaciji pronašao. Naime, Muđa je slučajno pritisnuo „help“ dugme u liftu čime je izazvao kvar lifta.

Foto: Printscreen/Instagram:janadacovic

„Nemoj ništa da me pitaš. Pritisnuo sam slučajno help dugme u liftu i sada svi stranci moraju da izađu. Zbog mene lift ne radi. Čekam sledeći“, napisao je Muđa svojoj devojci, a ona je to odmah podelila sa fanovima.

Uprkos svemu, oni su nastavili da se odlično provode, a fotografije sa ovog luksuznog putovanja možete pogledati u galeriji ispod.

Inače, Muđa i Jana neretko posećuju zanimljive lokacije sa kojih sa fanovima dele prelepe fotografije. Pre samo dva meseca par je posetio Njujork kada su takođe fanove oduševljavali smešnim objavama, a nedavno je Jana čak na svom profilu dala predloge za zanimljiva putovanja.

Na njenoj listi mesta koja morate posetiti pronašli su se: Pariz, Los Anđeles, Meksiko, Njujork, Indija i Amsterdam, a većinu lokacija ona je posetila upravo sa Muđom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence