Pretraži

„Mogu samo da ti zavide“: Nina Đogani izgledom privlači sve više pažnje, pokazala da je u top formi (FOTO)

Influence
1
nina đogani
Photo: Instagram/nina_djoganii

Influenserka i mlađa ćerka proslavljenih dens zvezda 90tih, Gagija Đoganija i Anabele Atijas, Nina Đogani privukla je posebnu pažnju na društvenim mrežama svojim atraktivnim izgledom.

Ninu na Instagramu prati zavidan broj od više od 100 hiljada pratilaca sa kojima ona deli pojedine detalje iz svog života. Međutim, za razliku od starije sestre Lune, mlada influenserka nije toliko otvorena povodom svog privatnog života, a neretko su i njena mama i sestra, kao i ona sama isticali da je stidljivija, te da ne voli da se eksponira u javnosti.

Poznato je da je Nina Đogani bila u dugogodišnjoj vezi sa Markom Drobcem, rođenim bratom influenserke Irene Drobac. Par je raskinuo nedugo nakon Nininog punoletstva, nakon čega je ona uplovila u vezu sa momkom kog nije toliko rada da pokazuje na društvenim mrežama.

Oni su prethodno leto proveli uživajući na primorju, a mlada influenserka je uspela vešto da sakrije njegov identitet.

Ono čemu je Nina posvećena i što rado deli na svojim društvenim mrežama jeste njen atraktivni izgled koji neretko privlači pažnju. Ona je veliki ljubitelj treninga, te se često snima i slika u teretani, a njene najnovije slike i snimci su izazvali brojne komentare.

Influenserka je objavila slike iz teretane u uskom šorcu i belom topu i pokazala zategnute mišiće i zavidne obline.

Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Takođe, nedavno je objavila i snimak u uskom kompletu za trening koji je napravio pravi „bum“ na mrežama i za kratko vreme prikupio gotovo 9000 lajkova, dok su se pozitivni komentari na račun Nininog izgleda samo nizali.

„Mogu samo da ti zavide na izgledu“, „Devojka gori kako izgleda“, „Svaka čast na načinu života koji promovišeš“, „Bomba“, samo su neki od komentara ispod njenih objava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@nina_djoganii)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence