Pretraži

„MOJ TATA BI OVO BOLJE NAPRAVIO“: Tamara Kalinić pokazala neobičan komad nakita i podelila mišljenja, komentari se samo nižu (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamara
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Poznata blogerka Tamara Kalinić podelila je fotografiju na kojoj je pokazala modni detalj koji je njene pratioce ostavio bez tekstva.

Najpoznatija srpska blogerka Tamara Kalinić redovan je gost najvećih svetskih modnih događaja koje organizuju neki od najpoznatijih brendova, a putem društvenih mreža redovno objavljuje fotografije sa putovanja, modnih revija i događaja na kojima se pojavljuje u modnim izdanjima koja oduševljavaju njene mnogobrojne fanove.

Ovog puta je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram ostavila bez teksta kada je pokazala aksesoar koji ima na ruci.

Naime, ona je podelila fotografiju neobične zlatne narukvice u obliku viljuške, a uz to je otkrila koliko je oduševljena ovim komadom nakita.

Foto:Printscreen/Instagram:tamara
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

„Opsednuta sam! Da li da kupim viljušku? Sviđa mi se“ – napisala je Tamara na svom Instagram storiju.

Na društvenim mrežama se povela polemika povodom njene objave.

„Kad može ekser zašto ne bi mogla i viljuška?“, napisao je jedan od korisnika društvene mreže Tviter aludirajući na Cartierovu narukvicu u obliku eksera.

Našli su se i šaljivi komentari kao što su: „Ovo bi moj tata bolje napravio“ i „Ovo meni treba ako ogladnim napolju“.

Svakako je neosporna činjenica da Tamara prati trendove i da svaki njen stajling uvek bude zapažen na svakom događaju, zato je i rado viđen gost na modnim revijama svetskih brendova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence