Pretraži

ONA ZNA SVE TAJNE O MODI: Tamara Kalinić na crvenom tepihu u Milanu zasenila sve prisutne (FOTO)

Influence
0
tamara kalinić
Foto: SGP / ddp USA / Profimedia


Njen istančan ukus za modu i detalje je nešto što dosta devojaka pokušava da iskoristi u svom oblačenju, a Tamara to fantastično prezentuje na društvenim mrežama. Zato je i rado viđen gost na raznim svetskim modnim revijama poznatih brendova, a čak i zaštitno lice nekih od tih brendova.

 

Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

 

Sinoć se našla na dodeli nagrada za održivu modu i ni ovog puta nas nije razočarala svojom odevnom kombinacijom. Jednostavno, a opet izgleda prefinjeno, to je nešto čemu Tamara teži  što se oblačenja tiče.

Na sebi je imala crnu haljinu koja je bila od pliša, a haljinu je krasio šlic kao i izrez na njoj. Uz sve to je dodala i razne aksesoare kao što je pismo torba i elegantne, crne salonke.

Tamara je na dodelu nagrada došla sa svojim izabranikom Filipom Tiestom, čiji stil takođe nije mogao da prođe nezapaženo. 

Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

 

Osim što je njihova ljubav svakim danom sve veća, čini se da se par "pronašao" i u modnom smislu, pa ne čudi činjenica da važe za jedan od najstilizovanijih i najskladnijih parova sa svetske influens scene. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence